Ultima actualizare: azi, 21:14
DRM
Locale

Șoferii au chefuit de Sfântă Mărie. S-au ales cu dosar penal

fiolaZiua de Sfântă Mărie a reprezentat un prilej de bucurie pentru unii șoferi sătmăreni care nu s-au putut abține și s-au urcat băuți la volan. Potrivit IPJ Satu Mare, în cursul zilei de ieri (15 august) pentru abateri de la normele rutiere, au fost aplicate 424 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 lei și au fost ridicate, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise de conducere.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, a fost identificat în trafic un bărbat de  37 de ani, din Satu Mare, pe DN19, pe raza localității Ardud, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat pentru acesta  o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto, de 30 de ani, din Satu Mare, a fost identificat în aceeași noapte, conducând un autoturism pe b-dul Lucian Blaga în aceleași circumstanțe. Aparatul etilotest a indicat în acest caz o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul zilei de ieri a fost identificată în trafic pe raza comunei Beltiug, o conducătoare auto de 37 de ani din localitate, pentru care aparatul etilotest a relevat o valoare a concentrației alcoolice de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Vitezoman prins cu peste 150 de km/h în județ. Era cetățean german

Unii șoferii consideră că dacă au bolizi sub a căror capotă sunt o herghelie de cai-putere pot circula cu ce...

Închide