Ultima actualizare: azi, 13:18
Locale

Desfăşurare de forţe pe Careiului. Pisică salvată de pompieri (FOTO)

pisica-salvata-pompieri-satu-mare-4O pisică blocată într-un copac de pe Careiului a fost salvată astăzi de către detaşamentul de pompieri din Satu Mare. Pisica era într-un copac de aproape o săptămână, nu a mai putut coborî, iar sătmărenii au chemat pompierii.

Pompierii au intervenit cu o scară, şi după două ore au reuşit să o “convingă” pe pisică să se lase coborâtă din copac.

“Două ore a durat operaţiunea de salvare a unei pisicuţe care stătea blocată pe creanga unui copac de pe str.Careiului de aproape o săptămână. A ajuns pe mâini bune! Mulţumim din tot sufletul echipei de pompieri care ne-a ajutat în această acţiune. După ce va fi verificată de un medic veterinar şi sterilizată o vom da spre adopţie”, a scris pe facebook Carmen Frăţilă, reprezentanta asociaţiei Free Life.

4 comentarii

 1. mipudeco Răspunde

  Este un semn de civilizatie. Bravo, pompierilor! Sigur, a costat bani si nervi, dar este un lucru deosebit sa vezi si la noi in Romania asa ceva.

 2. ardelean Răspunde

  Din pacate, inca la noi este un lucru deosebit….in alte tari e dovada civilizatiei lor. Dar, daca cei din nordul Europei nu-si mai bat nici animalele de vre-o doua secole incoace, la noi inca e semn al dragostei parintesti altoirea cu parul a copiilor, ca sa nu mai spun de uciderea animalelor de catre alde SC Mixt Service SRL,

 3. ioan Răspunde

  BRAVO !
  Ne civilizam si noi.
  Pe cind interzicerea folosirii animalelor la munca grea , DAR MAI ALES PE CIND PEDEPSE CUMPLITE PENTRU CEI CE-SI MALTRATEAZA ANIMALELE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.