Ultima actualizare: azi, 23:07
Locale

Taximetrist tâlhărit de doi minori. Tâlharii au fost reținuți

hoti-minoriUn taximetrist a fost tâlhărit de doi minori. Poliţiştii careieni au reţinut pentru 24 de ore  doi minori, de 15 respectiv 16 ani,  bănuiți că ar fi comis o tâlhărie. Ei vor fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În urma activităților de investigare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii careieni, beneficiind de aportul specialiștilor criminaliști, au reușit identificarea presupușilor autori ai unei tâlhării, la scurt timp de la producerea acesteia.

Sesizarea poliției a fost făcută în jurul orei 23.00 a zilei de 28 septembrie, când un taximetrist a reclamat că a fost victima unei tâlhării comise de doi tineri, pe care i-a avut ca și clienți pentru ruta Satu Mare – Acâș și care i-au înmânat la pornire, drept gaj pentru plata cursei, un telefon mobil.

Ajunși în comuna Acâș, tinerii i-au cerut șoferului să oprească, iar cel care ocupa locul din spate l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i  o plagă prin tăiere, superficială, la nivelul gâtului, cerând în același timp și telefonul mobil lăsat drept garanție, după care, cu toată opoziția taximetristului care a reușit să-i deposedeze de cuțit, cei doi au părăsit locul faptei, fugind în curtea unei foste ferme.

Minorii identificați și prinși de polițiști, unul de 15 ani din comuna Craidorolț și unul de 16 ani din localitatea Solduba, vor fi  prezentați Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.