Ultima actualizare: azi, 12:08

Locale

Fedorca face lumină. De ce au plecat Ciocan și Coica din PSD

aurelia fedorcaPreședintele interimar al PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, regretă anunțatele plecări din partid și pune acest lucru pe seama nemulțumirilor celor care nu au ajuns pe locuri eligibile la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

“Dl. Vasile Ciocan este consilier județean PSD până acum. A fost candidat pe listele de parlamentare, este supărat, ca şi dl. Coica, ca urmare a votului secret din Comitetul Executiv că nu a ieşit pe locul 1 ca să fie o poziţie eligibilă. Ştiu că dl. Coica şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, dar nu din membru de partid. Probabil că astăzi s-au mai întâmplat nişte lucruri, n-am fost la sediu să văd dacă au depus ceva demisii oficiale scrise”, a precizat Fedorca.  

Președintele interimar a mai spus că își dorea ca partidul să rămână unit și că fiecare membru are, după părerea sa, o valoare.

”Din punctul meu de vedere orice coleg are valoare, dorinţa noastră era să rămânem uniţi. Fiecare cum îşi face evaluările. Dacă noi candidăm pentru o poziţie, în cadrul de faţă pentru parlamentare, pe un loc eligibil, şi nu am reuşit să ajungem acolo, ne supărăm pe partid, ne supărăm pe unii colegi. Alţii înţeleg să rămână, să sprijine echipa, să muncească pentru partid. Fiecare îşi face evaluările personale, fiecare probabil că are aşteptări, cert este că orice plecare are repercursiunile ei. Nouă ne pare rău”, a mai spus Fedorca.

Cu toate că îi pare rău că o parte dintre foștii săi colegi de partid au ales să plece, președintele interimar spune că PSD nu ar trebui să fie foarte zguduit la Satu Mare.

”O forţă politică trebuie să meargă înainte, eu cred că este destul de bine structurat şi ancorat PSD astfel încât să nu fie foarte tare zguduit. Concret, o să vedem după 11 decembrie”, a mai spus aceasta.

Consilierul județean PSD, Vasile Ciocan, a anunțat că a demisionat din rândurile social democraților sătmăreni și s-a înscris în Partidul România Unită, unde este președintele organizației județene și de unde va candida pentru Camera Deputaților. De asemenea, și fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a demisionat din funcția de conducere a Organizației Municipale Satu mare a PSD, dar nu și din funcția de membru de partid. Cu toate acestea a spus că va susține PRU.  

4 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  PSD un munte de nisip care incet incet se prabuseste! Acest partid nu e deloc bine ancorat, cum spune doamna, merge rau la vale si asta din cauza mizeriei imprastiate chiar de catre presedinta! Iar Govor din extetior contribuie la acest fenomen! Va dorim sa va vedeti amandoi la Jilava!

 2. caractere ",puternice" Răspunde

  Acesti indivizi fara caracter cum nu mai sunt in fruntea bucatelor brusc isi aduc aminte de alte valori:patriotism vecin cu extremismul, opozitie din interior dat cu declaratii de sustinere a unui alt partid !?!?? pt. care trebuie dat afara si nu “sa vad daca au depus ceva demisii oficiale scrise”???
  Ce partid sunteti mai?
  Voi ravniti la tara asta dupa 11 decembrie?
  Vai de noi cu de-ai ca voi! (inclusiv pnl, udmr, alde, pmp, pru sa ma ierte daca am omis pe cineva!)

 3. Jiji Răspunde

  Jiji,jiji,jiji :))) presedintele Fedorca, condusa de Ghita Ciocan la indemnul binomului penalilor de la Cluj, Ioan Rus si Sumlas. Halal ati ajuns psdistikor

 4. dani Răspunde

  Ciocan oportunistul a plecat la partidul SRI de unde se vorbeste ca face parte se va vedea citi primari vor da pe invrs ca sal sustina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.