Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Patru benzi la Burdea de pe Podul Decebal. Lucrările întârziate o săptămână

trafic5Lucrările la Podul Decebal sunt întârziate cu aproximativ o săptămână, potrivit celor afirmate astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu.

În prezent mai sunt de făcut încă trei rosturi de dilatație, se vor schimba stâlpii, va fi refăcută rampa de urcare pe pod de la Finanțe și trotuarul pe o parte. Coborârea spre Burdea este încă în faza de documentație.

Viceprimarul Albu spune că aici se are în vedere formarea a patru benzi de circulație. Două spre bulevradul Octavian Goga, una spre Cloșca și una spre Drumul Careiului. Cu alte cuvinte, va mai fi înființată încă o bandă de 3-3,5 metri lățime. 

Acesta a mai precizat că se ia în calcul și varianta lărgirii bulevardului Octavian Goga unde există o autorizație și unde se poate face acest lucru deoarece cablurile sunt în subteran.

Referitor la Podul Decebal, primarul Kereskenyi Gabor a arătat că, deși nu a spus niciodată asta, contractul privind lucrările este din 2015 și nu își poate explica de ce nu s-a început încă din martie lucările.  Primarul a mai precizat că este vorba despre un contract multianual mai amplu care prevede lucrări și în 2018. 

7 comentarii

  1. apaserv Răspunde

    Steji Steji, cocosel, s-au unflat hormonii in el. Deranj mare la Apaserv si sedinta cu scantei dupa ce s-a aflat de noul amantlac de la compania de apa. Cocoselul a amenintat cu scaderi de salarii si demiteri daca afla cine din Apaserv a facut publica relatia lui cea noua cu doamna Corina. Nu isi pod da seama ca astfel de informatii despre idila lui pot strica 3 familii.
    1.Interesant, domnul Steji nu neaga amantlacul
    2. Zice de 3 familii, noi ce sa intelegem ca vorba cantecului dragostea se face minim 2 dar se poate si in 3. Ne mai lipseste o piesa in rezolvarea puzzle-ului cu amantlacul de la Apaserv. Vom afla si a 3-a piesa cu siguranta. Apoi marea nedumerire a lui Steji este cum dreacu s-a aflat de delegatia care a fost planuita cu Gabor si de spritul vorbit plus de afacerea care trebuiau sa o puna la cale.El nu stie ca peretii au urechi. Si cea mai mare durere este ca l-am deconspirat ca a vrut sa-l prosteasca pe Gabor. Asta este Steji, nu poate sa iti mearga la nesfarsit cu fofarlica

  2. mihai Răspunde

    asa este

  3. Marius Răspunde

    Pe langa ca toate fufele sunt puse in functii ca sunt ba in partid, ba au neamuri, ba amici, acum mai sunt si fufe care ajung sa aiba un loc de munca ca fac oral la cine trebuie. Mai mai, si mai sunt si maritate, asta da juramant de credinta :))

  4. Karoly Răspunde

    Albule..nu te ridici cu nimic pste nivelul lui coica. Pe cand inaugurarea unui tomberon nou in oras?

  5. Vasi Răspunde

    Are cineva idee cum se pot amenaja 4 benzi in locul celor trei? In afara cazului ca ar face 4 din 3 la coborare (ceea ce ar duce la ingustarea benzilor, deci aglomeratie, masini f aproape una de alta, acrosari, etc) sau se ia o banda din cele de urcare dinspre Burdea si se fac 3 de coborare?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.