Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp la Burdea, mort de beat

accident-burdeaȘoferul care ieri după-amiază a intrat cu mașina într-un stâlp în apropiere de intersecția Burdea, din municipiul Satu Mare, a fost mort de beat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 29 ani, din Satu Mare, conducând un autoturism dinspre b-dul Octavian Goga spre podul Decebal, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, după care a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma impactului a rezultat, pe lângă pagube materiale, rănirea ușoară a conducătorului auto care a provocat accidentul dar și a altei persoane, un bărbat de 35 de ani din Negrești Oaș, pasager în același autoturism.

”După testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât alcoolscopul a indicat o valoare  det. Au fost recoltate probe biologice de sânge, urmând ca cercetările să continue în cadrul dosarului penal constituit pentru instrumentarea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.