Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

90% dintre sătmărenii care au votat vor ca stadionul să se numească Daniel Prodan

spectatori OlimpiaDupă circa 24 de ore de la lansarea sondajului PortalSM cu privire la faptul că stadionul din Satu Mare ar trebui să se numească Daniel Prodan, se pot trage primele concluzii. 90% dintre cei care au votat vor ca actualul stadion Olimpia să poarte numele marelui fotbalist sătmărean.

Astfel, după numai 24 de ore, au votat 765 de cititori PortalSM. Dintre aceștia, 692, adică 90%, au spus DA, adică vor ca stadionul din Satu Mare să se numească Daniel Prodan. De asemenea, 54 de votanți, adică 7% s-au declarat împotrivă, în timp ce 16 votanți (2%) au spus că nu-i interesează.

Chiar dacă inițial nu a fost menționată opțiunea ”Nu în ruină. Renovat da”, unul dintre cititori a adăugat-o și a primit două voturi.
Sondajul va fi deschis pentru voturi încă o săptămână, adică va fi închis vineri, la aceeași oră la care a fost deschis.

Cei interesați pot vota AICI.

3 comentarii

  1. Cristian sebastian Răspunde

    Doresc ca, stadionul olimpia sa se,neasca Daniel prodan

    • corector Răspunde

      N-ai avut litere şi le-ai înlocuit cu virgule.Nu merge aşa măi băiete.La ce echipă joci?

  2. Dan Răspunde

    Sa poarte numele marelui jucător ! Ar fi fost frumos sa avem aceasta inițiativa cât timp a trăit Daniel Prodan, sa arătăm și noi ca este un jucător sătmărean și ca este apreciat de sătmăreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.