Ultima actualizare: ieri, 20:59
Locale

Angajări la Aeroportul Satu Mare. Ce se caută

aeroportOdată cu creșterea substanțială a numărului de pasageri determinată de cursa internațională spre Londra, Aeroportul Satu Mare face angajări. 

”R.A. Aeroportul Satu Mare organizează concurs, în data de 29.11.2016, pentru ocuparea următoarelor posturi vacante: două posturi de agent de securitate aeroportuară pe durată nedeterminată, un post de muncitor –pentru serviciul de curățenie pe perioadă nedeterminată, un post de șofer pe durată nedeterminată și un post de asistent medical pe perioadă determinată”, se arată pe site-ul instituției.

Condițiile pentru participarea la concurs și precizările privind modul de desfășurare a concursului se pot gasi pe site-ul Aeroportului Satu Mare la http://aeroportulsatumare.ro/cariere.html.

3 comentarii

  1. Deputat de fraieri Răspunde

    Da, organigrama si salariile sunt foooarte foooarte mici ….. Mai angajam ceva neamuri ca sa se ajungă la 300 de angajați, asa creste economia judetului

  2. Brutus Răspunde

    1300brut?

  3. ardelean Răspunde

    Criteriul acesta…”sa fie capabili sa citeasca etichetele sticlelor de bauturi de la o distanta aleasa de candidat e cea mai tare :)) musai sa se incadreze si el in gasca de betivi din subordinea d-lui Lazarescu. Dar e o rampa de lansare buna, la fel cum a fost pentru nepotelul presului Stef, care descifreaza foarte bine eticheta plicurilor cu etnobotanice dau nu stapaneste defel romana. Insa, a fost promovat controlor de trafic…aviz calatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sfinţii Mihail şi Gavriil, patronii spirituali ai jandarmilor

Marţi, 8 noiembrie a.c, jandarmii sătmăreni îi sărbătoresc pe Sfinţii Mihail şi Gavriil prin organizarea unui  ceremonial  religios. Sfinţii Arhangheli Mihail...

Închide