Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Condamnare. Trei ani cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru Liviu Tăut

procurori DNA, Liviu Taut (12)Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare. Liviu Tăut, a fost condamnat la trei ani închisoare cu suspendare pentru trafic de influenții de către magistrații Curții de apel Oradea. În afară de această pedeapsă, Liviu Tăut va trebui să presteze muncă în folosul comunității la SPAS Satu Mare, iar timp de patru ani se va afla sub supraveghere.

Un alt ofițer de poliție din Satu Mare anchetat în același dosar, Ioan Șaitoș, a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu suspendare, la 60 de zile de muncă în folosul comunității și 4 ani de supravegherea pentru infracțiunea de favorizare a făptuitorului.

De asemenea, Attila Tarr, a primit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni pentru infracțiunea de cumpărare de influență și o perioadă de supraveghere de 4 ani.  Sentințele au fost date de magistrații Curții de Apel Oradea în cadrul ședinței din data 16 noiembrie.

Cei trei au fost condamnați în baza unui dosar instrumentat de procurorii sătmăreni de dare și luare de mită precum și de trafic de influență. În perioada 2013 – 2014, inculpatul Tăut Ioan Liviu, în calitate de inspector şef adjunct al IPJ Satu Mare, a pretins şi primit mai multe bunuri şi beneficii materiale de la inculpatul Tarr Atila Csongor, administrator al unei societăţi comerciale, pentru a-l ajuta pe acesta din urmă să obţină o soluţie favorabilă într-un dosar penal de evaziune fiscală (privind două societăţi administrate de acesta şi de soţia lui), ce era instrumentat de inculpatul Şaitoş Ioan.

5 comentarii

  1. gogu Răspunde

    iar timp de patru ani se va afla sub supraveghere timp de patru ani :))))))))) tare

  2. cetatean Răspunde

    de ce toti “barosanii”primesc “cu suspendare” ,iar daca un nenorocit e prins ca fura o perecge de pantofi primeste cu executare???Unde este echitatea?

  3. OPINIE Răspunde

    DITAMAI CHESTORUL ?

  4. retardat Răspunde

    Da bravo justitiei romane..Intr-o vreme la stiri aratau cazul unei femei care a primit 3 ani de inchisoare cu executare pentru ca a furat o jucarie pt copiii ei…In ce tara traim!!!!!

  5. George Răspunde

    Penalii dracului de poltisti si cei de la finante…
    Scuze dar NU SUPORT ACEASTA JIGODIE DE SOI !!!
    Adica eu ca pfa…srl..i.i…ce o fi nu ma cac….ei nu mananca.
    Penali de politisti la fel….Sunt cei mai corupti oameni….asta este adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.