Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Poliția se disculpă. Agenții căutau un camion, în timp ce s-a produs accidentul din Dorolț

accident-doroltInspectoratul de Poliție Satu Mare a transmis astăzi în buletinul de presă poziţia instituţiei cu privire la accidentul din Dorolţ, arătând că agenţii căutau un mijloc de transport care să tracteze camionul cu lemne abandonat pe carosabil, timp în care s-a produs evenimentul.

Redăm poziţia IPJ:

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au intervenit ieri, 17.11.2016, la ora 17.45, pe DN 19A,unde s-a produs un eveniment rutier soldat cu două victime. Din cercetări a rezultat că un conducător auto de 59 de ani, din localitatea Grănicerești, județul Suceava, circulând cu o autoutilitară în afara localității Dorolț, a intrat in coliziune cu o altă autoutilitară, înmatriculată în Maramureș. Vehiculul, proprietatea unui maramureșan de 31 de ani din localitatea Suciu de Sus, era încărcat cu material lemons și se afla parcat pe partea carosabilă pe același sens de mers, fără a fi semnalizat corespunzător, În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și rănirea gravă a unei femei de 54 de ani din aceeași localitate, pasageră în autoturism, ambii fiind transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Cercetările vor fi continuate de polițiștii rutieri în cadrul dosarului penal constituit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporal din culpă. De menționat faptul că la ora 16.57, printr-un apel telefonic la 112, poliția a fost sesizată despre existența camionetei staționate pe partea carosabilă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Rurale Satu Mare, care a luat imediat măsuri de identificare a conducătorului auto la imobilele din proximitatea locației și la locurile de cazare în comun, însă fără rezultat. În perioada imediat următoare, în care polițiștii încercau să găsească un alt vehicul în comună, disponibil să tracteze camioneta în afara părții carosabile, s-a produs accidentul rutier, respectiv la ora 17,45. Disponibilitatea echipajelor de poliție la acest tip de solicitări este maximă, întrucât prevenirea producerii evenimentelor rutiere este unul din obiectivele noastre prioritare.

4 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Politia niciodata nu e vinovata. Nu era treaba politiei sa cauta un mijloc de tractare . Politia trebuia sa se afle la fata locului si sa dirijeze circulatia prevenind astfel accidental. In care lege scrie ca politia trebuie sa “caute” un mijloc de transport????

  2. M Răspunde

    Baaaaaai ne credeti tampiti? vrem demisia imdeiata a patrulei care s-a deplasat la fata locului!!! Adica au vazut pericolul si au tarat-o de acolo, fara a lua o masura de preventie??? Noul sef al politie poate sa incepe curatenia. Afara cu incompetetntii!!! Portalsm va rugam sa derulati un demers in acest sens!

  3. Norick Răspunde

    Oare de telefon mobil ati auzit dragi superpolitisti ?? Mergeti la fata locului cu girofarele aprinse (oricum va place sa folositi) si sunati pe Didi , caci acolo e firma de tractare in Dorolt…
    Evident voi sunteti de vina ,orice comunicati in presa 🙂

  4. victima Răspunde

    buna seara!eu sint victima!multumesc din suflet la toti oamenii cu suflet mare!pe aceasta cale vreau sa multumesc mult la baetii de la smurd!tot timpul o sa ma rog la dumnezeu pentru voi!la tot personalul medical de la spitalul de urjenta Satu Mare!si mai ales celui copil de la smurd care ma tinea de mina la spital,sarut mina mamei sale!nici nu stiu cum te ceama, da no sate uit niciodata! imi cer scuze pentru romina mea nu prea buna! domnul sa va binecuviteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.