Ultima actualizare: ieri, 22:24
Locale

Penitenciarul Satu Mare face angajări. Ce posturi vacante sunt

PenitenciarPenitenciarul Satu Mare face angajări și scoate la concurs 17 posturi vacante de ofițeri și agenți de penitenciare.

Este vorba despre:

–       1 post ofițer (asistent social)

–       1 post ofițer (sănătate și securitate în muncă și protecția mediului)

–       1 post ofițer (formare profesională)

–       8 posturi agent operativ (bărbați)

–       1 post agent administrativ (gospodar)

–       1 post agent administrativ (magaziner)

–       3 posturi agent tehnic (conducător auto)

–       1 post agent tehnic (fochist)

Dosarele de înscriere se depun la Penitenciarul Satu Mare – structura resurse umane, până la data de  07.12.2016 orele 15.30.

Taxa de participare la concurs este de 85 lei.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura resurse umane a Penitenciarului Satu Mare (Str. Mileniului nr. 2, loc. Satu Mare, județul Satu Mare, tel. 0261/715488); pe site-ul Penitenciarului Satu Mare http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-satu-mare și pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (www.anp.gov.ro, secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă – Concursuri în curs de derulare). 

6 comentarii

 1. omcuchefdemunca Răspunde

  Ziua buna dragi concetatenti,

  o intrebare as avea si io, ce salar ia un fochist in penitenciar, ca ma gandesc sa las Draexu daca-i salaru’ bun !

 2. unu Răspunde

  si eu as fi curios de un loc de munca , pe acel site de care ziceti nu se gases concurs pentru SATU MARE

 3. unu Răspunde

  stati linistiti cei din sursa externa ca ,pe posturile de ofiteri merg agentii din penitenciare si “sunt mai pregatiti” ca voi!asa ca luati-va gandul..

 4. satmarean Răspunde

  da, din pacate legea le permite!ar trebuii schimbata legea iar daca e concurs din sursa externa atunci doar din sursa externa sa fie!pt ca cei din sistem sunt avantajati..aviz organelor abilitate, sa faca un control cati au intrat din sursa interna pe posturile din sursa externa..

 5. Florin Răspunde

  Buna ziua ! As dori sa stiu si eu daca un ofiter de penitenciar isi urmeaza fisa postului in care a fost angajat sau mai are si obligatii “colaterale“?practic …un ofiter isi vede de atributiile lui sau trebuie sa se coboare si la munca de jos …auzind continuu de lipsa de personal ma gandesc ca nu se mai tine cont de functia pe care o ocupi ci mai degraba de rezolvarea problemelor…oricare ar fi ele.Mai nou personalul penitenciarelelor au functii de Politisti…imi puteti spune daca un politist din penitenciar isi poate face transferul catre MAI?cum sunt situati politistii de penitenciar fata de cei din MAI din punct de vedere al statutului?(cum sun vazute sau recunoscute gradele unui politist de penitenciar fara de unul din MAI?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Verigheta decedatei la Spitalul Județean a fost găsită. Unde era (VIDEO)

Verigheta persoanei decedate la Spitalul Județean Satu Mare, despre care aparținătorii spuneau că a dispărut, a fost găsită. Managerul Marcela...

Închide