Ultima actualizare: azi, 21:32
Locale

Verigheta decedatei la Spitalul Județean a fost găsită. Unde era (VIDEO)

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)Verigheta persoanei decedate la Spitalul Județean Satu Mare, despre care aparținătorii spuneau că a dispărut, a fost găsită.

Managerul Marcela Papici a declarat, exclusiv pentru PortalSM, că inelul decedatei se afla la garderobă.

”Am promis că voi verifica luni dimineață, la prima oră. Verificările au fost de scurtă durată deoarece acel obiect, adică verigheta, se afla la garderobă, exact acolo unde se trimit toate lucrurile persoanelor decedate, iar dacă familia ar fi mers pe curs, și ar fi mers pe Terapie Intensivă, i s-ar fi spus de unde poate să ridice lucrurile persoanei decedate”, a precizat Marcela Papici.

În cursul zilei de sâmbătă, managerul Spitalului Județean a primit un mesaj public pe pagina sa personală, de la o cunoștință de-a sa, în care se acuza faptul că verigheta unei persoane decedate ar fi dispărut în spital.

”Aseară, la cimitir, am constatat că nu are verigheta pe deget, iar cei de la Pompe Funebre spun că nu o avea când au preluat-o la Morgă. Te rog ajută-ne să recuperăm verigheta ori cine a luat-o să o restituie pentru că soțul meu s-a înfuriat și a zis că face plângere penală”, este mesajul transmis pe facebook.

Între timp, lucrurile s-au lămurit.

4 comentarii

 1. Thomas Răspunde

  🙂 la fel cum, pe vrwmuri, in armata….munitia pierduta se gasea intotdeauna in iarba, in spatele depozitelor. mai pune cineva oare botul la povestioara asta d-na manager? musai era de asteptat pana luni pt atata lucru?

  • Gicu Răspunde

   Ca ea l-o luat Si cand o văzut ca iese scandal l-o băgat in dulap , o băgat duma ca nu l-o văzut familia, ca aia cand o luat lucrurile mortului nu o văzut verigheta. Prosteală pe fata

 2. cârcotaş Răspunde

  Stofă de politician…

 3. Gheorghe Răspunde

  Lăsați vrăjeală asta.
  Ca dacă ați reușit să speriați un profanator de cadavre sa returneze ce a furat înseamnă că sunteți mai hot ca el.
  Cunosc cazuri din toată tara în care femei care intra în operație de urgență se trezesc fără bijuterii pe ele, le iau cerceii, inelele. Oameni de nimic, nu meritați compasiune nici cât primește o vulpe strivita de tir pe DN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.