Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

PSD Satu Mare, pe un val de simpatie. Liderii speră la un scor istoric

psdSecretarul general al PSD, Marian Neacşu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, s-au aflat astăzi într-o vizită în judeţul Satu Mare pentru a lua pulsul organizaţiei judeţene dar şi a vedea cum reacţionează sătmărenii la campania desfăşurată de liderii judeţeni. Ei s-au declarat încântaţi de modul în care sătmărenii îi primesc pe candidaţii PSD şi au îndrumat organizaţia PSD Satu Mare să obţină un scor istoric.

De dimineață, cei doi oaspeți, împreună cu președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și candidații Ioana Bran, Octavian Petric și Gabriel Leș, au vizitat ”Plastica”, o fabrică din Parcul Industrial din Satu Mare, care are 50 de angajați și produce mase plastice, fiind una dintre cele mai mari și mai moderne fabrici de acest gen din țară.
Apoi, oaspeții s-au întâlnit cu sătmărenii în Piața de Vechituri din Satu Mare, recomandându-le să voteze listele PSD pentru alegerile parlamentare, deoarece PSD este singurul partid care propune oameni noi și tineri, dar și candidați cu experiență, toți profesioniști în domeniile lor de activitate.

A urmat o vizită la fabrica Euro Prod, specializată în confecții metalice pe care le exportă în procent de 90%, și care are 300 de angajați, iar apoi întâlniri cu sătmărenii în centrul orașului Satu Mare. 

La fabricile vizitate, deputații Marian Neacșu și Florin Iordache au discutat despre problemele pe care le întâmpină antreprenorii și au prezentat propunerile PSD pentru mediul de afaceri, bazate pe un parteneriat corect și transparent, predictibilitate și simplificare, pe relaxare fiscală și pe stimularea dezvoltării.

De asemenea, în discuțiile cu angajații acestor firme, social-democrații au prezentat programul de guvernare pentru salariați, despre cum vor fi eliminate taxele și cum vor crește veniturile, astfel încât mai mulți români să facă parte din clasa de mijloc.

Ulterior, cei doi au susţinut o conferinţă de presă, în care au vorbit despre organizaţia judeţeană.

“Ne-am întâlnit cu mii de sătmăreni, am deschis uşile, am avut foarte multe întâlniri în judeţ cât şi în municipiul Satu Mare. Le-am ascultat problemele, în mare parte sunt problemele care se pliază  programului nostru de guvernare, dar avem şi probleme specifice ale judeţului nostru, care o să avem grijă ca ele să găsească rezolvare după ce o să câştigăm alegerile din 11 decembrie şi o să reuşim să facem o majoritate să ajungem la guvernare”, a declarat Aurelia Fedorca.

“Ştiam multe lucruri bune despre organizaţie şi ne-au fost întărite, despre organizare, despre campanie. În primul rând pentru noi este important să spunem un lucru, că am venit să susţinem candidaţii noştri, sunt nişte candidaţi buni, fie că discutăm de Ioana, Gabi, de Octav, care a fost candidatul nostru şi în mandatul trecut. Sunt nişte oameni serioşi care cunosc problemele sătmărenilor şi sunt oameni care pot veni cu soluţii. Trebuie să demonstrăm că programul nostru de guvernare, că răspunde la multe problemele cu care se confruntă sătmărenii. Într-adevăr, valul de simpatie pro PSD a ajuns şi a crescut foarte mult şi la Satu Mare, deci oamenii sunt conştienţi în acest moment că singurul partid responsabil, printr-un program de guvernare, prin nişte oameni responsabili, prin cunoscători ai realităţilor cotidiene, este PSD-ul. Şi de aceea eu am încredere că atât cei doi colegi de-ai mei care care vor veni în Camera Deputaţilor cât şi viitorul senator Gabi Leş, vor fi nişte oameni care vor duce mesajul sătmărenilor. Nu am nicio frică, după ce am văzut şi la Bihor şi la Maramureş ieri cât şi la Satu Mare că PSD-ul va câştiga la un scor confortabil, pentru că avem  şi candidaţi buni, sunt oameni ai locului, dacă aţi constatat şi aici la Satu Mare venim cu oameni de aici, care cunosc realităţile, şi nu venim cu oameni de import de la Bucureşti”, a spus Florin Iordache.

 “Am vrut să fiu aici pentru a vedea care este pulsul şi mai ales în ce mod organizaţia respectivă relaţionează cu oamenii. Suntem de departe cel mai bine organizat şi structurat partid din România, avem cea mai bună structură organizatorică, avem cea mai bună relaţionare cu oamenii, dar e foarte important să vedem în ce măsură se stabileşte şi feed back-ul, în ce măsură înţeleg oameii acest lucru, în ce măsură oamenii sunt participativi. Din persoectiva asta pot să spun că sunt foarte mulţumit de ce am văzut aici la Satu Mare, la fel de mulţumit sunt de ce am văzut la Maramureş şi alaltăieri la Bihor, deşi tematicile sunt  uşor diferite, pentru să şi judeţele sunt cu elemente lor de specificitate. Sunt problematici cu caracter general dar sunt şi problematici speciale care trebuie tratate ca atare. Cei trei prezenţi aici, şi Ioana, şi Gabi şi Tavi, sunt sătmăreni, aici s-au născut, au crescut. Unul din lucrurile care mi-a făcut mare plăcere să-l observ astăzi este că ei sunt oameni foarte cunoscuţi în comunitate. Chiar dacă este tânără Ioana, chiar dacă este tânăr Gabi, Octav are o foarte bună experienţă antreprenorială şi a fost şi conducător politic aici a organizaţiei judeţene, avea nivel de notorietate. Erau simţiţi ca oameni  de-ai locului şi cetăţenii cu care ne-am întâlnit aveau încredere în ei. Mai mult decât atât, şi le-am spus şi lor, este o echipă foarte empatică, am văzut că relaţionează foarte bine cu cetăţenii, cetăţenii relaţionează foarte bine cu ei şi sunt deschişi,  participativi, ceea ce înseamnă că rezultatale pe care le prognozez şi îmi permit să mă parafrazez, asa să dau un citat din mine, de la conferinţa de presă din iunie. Am anticipat atunci că la alegerile  parlamentare, după modificările care le-am făcut atunci, şi după reaşezarea organizaţiei, vom obţine la alegerile parlamentare cel mai bun scor pe care l-a obţinut organizaţia PSD de aici de la Satu Mare şi sunt convins că lucrul ăsta se va realiza”, a spus Marian Neacşu.

87 comentarii

  1. Andrada Răspunde

    val de simpatie???? asa a venit gata facut articolul sau voi ati facut exagerarea asta?

    • Seby Răspunde

      Ce simpatii sa ai fata de pesedisti?

    • satmarean Răspunde

      Val de dispret fata de cei ce au realizat martea neagra, batjocorindu-si si alegatorii, votandu-si privilegii.

    • Pop Ioan Răspunde

      RUSINE PSD!

      • Henrieta Răspunde

        Pesedistii sunt de un tupeu fără margini. Confunda dispretul cu simpatia..

        • Ionica Răspunde

          Doctorul Coica a fost alaturi de PRU in campanie, impreună cu Florica Marchis si Vasile Ciocan, fosti lideri PSD.

      • George Răspunde

        Mi-e scarba de acesti indivizi! Mai au tupeul si nesimtirea sa ne minta pe fata de atata timp! Sa ne lase in pace!

    • Pop Ioan Răspunde

      Cert este că la capitolul scos panglici pe gură, gargară și promisiuni aiuristice pesedistii erau neîntrecuți. Partea și mai ciudată e că de fiecare dată, din 1990 și până azi, s-au găsit suficienți idioți care să-i creadă și să pună ștampila pe ei. Asta deși vedeau că niciodată, dar niciodată, PSD nu și-a dus promisiunile la capăt.

    • Florin Răspunde

      Ura si dispretul nu sunt sinonime cu simpatia, pesedistilor!!!!

    • Barbu Răspunde

      Ca de obicei, multa demagogie din partea pesedistilor.

    • Teapa Răspunde

      În Parlament a fost o orgie de pomeni electorale săptămânile trecute, dar câte se vor materializa? Juriștii spun că legea ”scoaterii celor o sută de taxe” e făcută în așa fel, cu bună știință, încât să nu poată fi pusă în aplicare. Iar pesediștii știu foarte bine treaba asta, pentru că știu cu ce imbecili creduli au de-a face. Ei nu se sfiesc să promită acum că scot taxe, pentru ca, odată ajunși la putere, să introducă alte taxe. Nu credeți? Păi uitați-vă la ce-a făcut Ponta, cu taxe pe benzină, taxa pe stâlp și taxa pe orice. Și totuși, la patru ani după minciunile sfruntate ale lui Ponta, vine Dragnea, cu alte minciuni, și mai sfruntate, dar PSD tot 45% are în sondaje.

    • Octavian Răspunde

      E adevarat ca Neacsu si Iordache, cei doi oaspeti de onoare ai PSD, sunt penali? E adevarat ca Neacsu e condamnat la 6 luni de inchisoare, iar Iordache cercetat de DNA? Oare nu de cei doi ilustri pesedisti se trage “valul de simpatie” fata de PSD?

    • Tavi Răspunde

      Si la Satmarel a fost un val de simpatie pentru PSD, pana au aflat ca Dorel Coica sustine PRU, nu PSD.

  2. Popa Răspunde

    pacat ca nu am apucat si eu sa le arat simpatia mea ca nu mai era loc de scris asa o mare aberatie.

    • Traian Răspunde

      Ce aberatie! Val de simpatie? Pentru ce, dar mai ales pentru cine? Nu votati PSD, cel mai corupt partid.

    • Observator Răspunde

      Simpatizează cu PSD si vei rămâne in continuare același amărât intr-o țara amărâtă.

    • Rebeca Răspunde

      Pesedistul Iordache nu e cumva ruda cu Nelu Iordache, prietenul lui Sisi? Ce val de simpatie sa ai fata de PSD?!

  3. Miruna Răspunde

    Val de simpatie ??? Cred ca glumiți! Cine poate simpatiza cu un partid condus de condamnați sau cu deputați cu zero realizări ? Hai mai lăsați-ma cu psd .

    • Oana Răspunde

      Prostii publicate la comanda politica… Ce simpatii sa ai pentru PSD, un partid condus de condamnatul Dragnea?!

      • Dragos Răspunde

        La fix șapte decenii de când un comunist celebru, Gheorghe Gheorghiu-Dej, proslăvea triumful cozilor de topor ale Moscovei la alegerile din 19 noiembrie 1946, triumf obținut printr-o fraudă masivă, adevăratul său urmaș întru mustață, comunistoidul și mai celebru Liviu Dragnea se fâțâie pe toate televizoarele, avertizând că guvernul tehnocrat pregătește o fraudă masivă. Să-l auzi pe individul condamnat la pușcărie cu suspendare pentru fraude electorale și pus de tribunal sub probațiune, că vorbește despre fraude electorale pare ceva ireal.

      • Gigi Răspunde

        Suntem satui de psd pana peste cap.

    • Oana Răspunde

      PSD e promotorul legilor cu dedicaţie, al legilor speciale. Cine vrea viitor ţării nu votează PSD!

    • Iancu Răspunde

      Val de simpatie PSD-ZERO…

    • Vasile Răspunde

      Nu votez pe urmasii lui Iliescu si Nastase. PSD e un partid corupt, plin de penali, nereformat, atractiv numai pentru lichele, pentru cei hamasiti de functii.

  4. Danila Răspunde

    ce simpatie mai hotilor? peste tot e unde ma uit, toata lumea va injura. sunteti niste penali care nu meritati atentia noastra

  5. average Răspunde

    oare nu si-au luat niste injuraturi de la oamenii de pe strada…ce puls le mai tre? nu le este rusine de cum a ajuns tara asta?

  6. satmarean Răspunde

    simpatie poate in randul cersetorilor si ai asistatilor social pe care PSD ii sprijina si pe votul corora conteaza in toate alegerile.

    • Niculae Răspunde

      PSD, un partid plin de corupti. Cum sa simpatizezi cu asemenea specimene?

      • Camelia Răspunde

        PSD nu merită votul sătmărenilor. Prin măsurile populiste promovate de PSD, fără nicio logică economică, România va ajunge pe buza prăpastiei.

  7. Mitru Răspunde

    o grupare de penali, de condamnati si de escroci, auzi la ei val de simpatie. o sa fie simpatie cand vor disparea de tot nesimtitii, ca au falimentat tara asta

  8. Tâlharilor Răspunde

    Tâlharilor !!!! Val de simpatie pe naiba . Atâta știți sa veniți in campanie cu minciuni si promisiuni de toată jena . Rusine PSD !!!

    • Ionica Răspunde

      Ne mai vindeti multi gogosi, pesedistilor?

    • satmarean Răspunde

      PSD – cu lider penal, cu foarte multi candidați penali. Asta este realitatea. Acest partid refuza sa se reformeze. Nu trebuie votat sub nici o forma!

  9. nea Grad Răspunde

    nu pot sa votez cu un partid in care e iliescu nastase ponta dragnea

    • Ghita Răspunde

      O gloata de indivizi ce n-au ce cauta in politica.

    • Lupu Răspunde

      Un partid penal condus de un penal si Gașca lui . Si are nevoie de prostii ăștia din SM sa ii susțină mai departe demersul pentru a devaliza mai departe țara.

      • Dan Răspunde

        Au un tupeu si o nesimțite fara margini cei din PSD. Dupa ce de 25 ani sunt la putere si au prăpădit tot, mai ceva ca termitele, mai vor sa prosteasca populația. Sper sa nu primească voturi de la satmareni!

    • Gyurika Răspunde

      Ar mai trebui adaugat Tariceanu care are un dispret uluitor fata de cetateanul de rand si nu in ultimul rand iubitul lui Ponta, Sova. Ei sunt cancerul natiunii, au privatizat toata Romania, au inchis fabrici dar pun pariu cu voi ca pulimea tot pe ei ii va vota. Din pacate e muuulta pulime in tara asta!

  10. Iulia Răspunde

    PSD un partid nereformat , plin de corupți si asupra căruia planează in continuare multe suspiciuni de fraude . Dupa părerea mea nu are rost sa se mai discute despre ei in nici un context . Sunt niste nulitati care au prădat toată țara .

  11. Spider man Răspunde

    Au băgat-o la înaintare pe “imaculata ” Bran si pe nulul Petric .Este un partid fara soluții.Nu vad ce mai pot ei face pentru sătmăreni cand in 25 de ani de cand sunt la guvernare si la frâiele județului , nu au făcut nimic , dar nimic . Încep iar sa promită marea cu sarea , fara nici o baza. Nu votați PSD

    • Dinu Răspunde

      PSD, o echipa subtire, din care nu lipseste cel ce a votat pentru privilegii,in martea neagra, Petric.

    • Tudor Răspunde

      Cum a votat Petric in martea neagra? Cum are tupeul sa ceara votul satmarenilor cand a votat de partea nelegiuitilor? N-am uitat, domnule Petric, cum te foloseti de Biserica. Te-am vazut si-n aceasta campanie in poza cu popii.

      • Teapa Răspunde

        Cum sa votez pleava societatii? Cum sa votez PSD? Pot sa promita orice. Nu am uitat de martea neagra, cand pesedistii si aldeistii si-au batut joc si de proprii sustinatori.

  12. Cornel Răspunde

    Am văzut valul de simpatie in piața Someș, toată lumea i-a înjurat.Ei zâmbeau ca bovinele la poarta noua, încercând sa acopere aceste injurii. Daca filma cineva se auze clar. Nu sunt doriți de nimeni in Satu Mare .Au ei electoratul lor analfabet si bătrân. Sper sa se deștepte lumea si sa nu voteze PSD

  13. Zoli Răspunde

    cum poate cineva saaiba simpatie pentru astfel de oameni, pentru astfel de partid? oare cand vom scapa de ei? sa nu mai auzim de psd niciodata

    • Pavel Răspunde

      Romani, treziti-va, pesedistii ne duc spre o noua criza economica.

    • Florin Răspunde

      Ca de obicei , inainte de alegeri ,PSD da salarii, concedii , zile libere in speranta ca ii mai prosteste pe romani. Ei bine, poate functioneaza la Teleorman si la Vaslui dar la Satu Mare nu mai prostiti lumea.

  14. Miklos Răspunde

    sper sa scoata un scor istoric, sa nu intre in parlament. asta ar fi cel mai bun lucru pentru Romania si pentru romani

  15. Sima Răspunde

    cum sa ne pese de psd? comunisti, mincinosi ordinari, infractori, puscariasi, penali si multe altele

  16. realist Răspunde

    Este usor de constatat intentia comentatorilor,probabil platiti, de a defaima PSD-ul.Rezultatul voturilor arata cu totul altfel!

    • Sătmărean Răspunde

      Ești nerealist și vrei să induci opiniei pubice ideea de denigrare a PSD, când, de fapt, e vorba de o reacție naturală la tâmpeniile arborate pănă și în titlul articolului.

    • Ion Satmarean Răspunde

      Lumea nu e oarba si nici tampita. Martea neagra a fost opera PSD, a fost incusiv o batjocura la adresa celor ce au votat PSD.

    • Pavel Răspunde

      Emiti doar bazaconii. Nu esti realist niciun pic.

    • Florin Răspunde

      Nu stii ce afirmi. Probabil, la PSD, pentru a comenta un articol se plateste.

    • Dinu Răspunde

      Comentariul tau e deplasat. Nu esti realist, ci partinitor PSD-ului, cel mai corupt partid.

    • Maria Răspunde

      @realist, si tu ai simtit valul de simpatie? Daca da, invata sa faci diferenta intre dispret si simpatie!

    • Diana Răspunde

      Numai unu cu capul in nori poate scrie asa ceva. Nu esti deloc realist.

    • Tavi Răspunde

      Sper ca rezultatul istoric si valul de simpatie sa se concretizeze in dezastru pentru PSD, doar cu un parlamentar! Doamne ajuta!

  17. liviu Răspunde

    stati jos , astazi aveti nota 4.

  18. mirela Răspunde

    Petric si Bran competenti????? 🙂 🙂 🙂

  19. figaro Răspunde

    Deeeeeci la articolul asta, daca e sa ne luam dupa valul de comentarii negative aparute, rezulta ca de fapt titlul si chiar articolul sunt mincinoase. Ce ne facem in situatia in care de fapt, comentariile sunt postate de echipele pnl-ilor si a pru-istilor, care spera sa induca lumii ca PSD nu e pe val. O fi bine, n-o fi bine, nu stiu… dar PSD va castiga alegerile astea, dragilor!

    • Sătmărean Răspunde

      Sunt comentarii realiste, având ca punct de pornire refuzul PSD de a se reforma, promovarea candidaților penali și activitatea parlamentară în așa-zisele zile negre, când PSD a susținut inițiative nepopulare, care sunt și împotriva celor ce susțin acest partid extrem de corupt. În timp ce la PNL candidații au trebuit să treacă de furcile caudine ale criteriilor de integritate, la PSD candidați, precum Bejinariu, au fost promovați și protejați, astfel, dovedind refuzul de a propune oameni cinstiți, necertați cu justiția.

      • figaro Răspunde

        Hai sa nu polemizam pe marginea unui subiect ca acesta. Se vede de pe luna ca sunt comentarii fortate, echipajele isi fac treaba. Marele lor of insa va fi ca sunt inutile…

    • Radu Răspunde

      Ce sa câștige PSD ? Nimic. Zero oameni zero calitate

  20. linda karatista Răspunde

    Petric bolovanule ce mai vrei ? Din cauza ta eu nu votez psd, adormitule

  21. soria Răspunde

    Stimatu si ditinsul “domn” LES ,CE PROMITE ca numai dupa pile si relatii a umblat pana acum.Sa isi gaseasca un loc de munca dupa studiile pe care le are sa faca vechime si apoi sa se laude.Pana acum a fost tipograf,agricultor soldat ,de toate si nimic.E tare bun de promisiuni dar este un min….os.Sa isi grijeasca de familie pe fortele proprii nu pe spinarea poporului,asa e usor sa faci copiii………Cat a staT LA APIA ce mare branza a facut ca se tot lauda ca afost director????LA PAS DE DEFILARE CU TINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. george Răspunde

    Un sentiment profund desimpatie pentru ciuma roșie ? Tocmai a început urmărirea penală pentru 3 foști miniștrii de-ai lor
    , simpatie maximă și la mulți ani ( la beci ) .

  23. marcel Răspunde

    Prostu satului nu poate lega doua propozitii intr-o fraza si uite ce vant ia in declaratiile scrise de, cine oare? Cine vorbeste in locu lui? Si cat costa oare? si noi pa cine alegem, pe Petric sau pa ala ce i scrie textele?

  24. Ionescu Răspunde

    SCARBE MICI CARE COMENTATI, VA ROADE INVIDIA? :)))) ATI VAZUT SONDAJELE SI V-ATI PANICAT??? DAI MAI DEPARTE CU COMENTARIILE CA O FACETI BINE LACHEILOR :))) NIMENI NU MAI PUNE BOTU LA COMENTARIILE ANONIME…. NIMENI VECI EVER… SUCCES LA TASTAT SI PE VIITOR SCLAVILOR 😉

  25. Dinu Răspunde

    În episodul de astăzi, de la Dosar de politician, v-o prezint pe Ioana Bran, o tânără spirtoasă care vrea să devină deputat PSD Satu Mare, deși provine dintr-o familie de penali.
    Ioana Bran este prima femeie din România expertă în vânzarea pălincii și va deveni în scurt timp deputat PSD de Satu Mare. Tânăra spirtoasă va ocupă prima poziție pe lista de deputați sătmăreni.
    Ioana Bran se autodefinește ca fiind o “palincărosă”, ea este șefa organizației de tineret a PSD Satu Mare și lider important al organizației centrale a tineretului PSD-ist. Aventura politică a tinerei PSD-iste a început însă acum patru ani, odată cu venirea la putere a USL.
    Vă invit să urmăriți materialul video ca să aflați parcursul politic al Ioanei Bran, tânăra care vinde pălincă. De asemenea, aștept părerile voastre despre acest personaj care vrea să ajungă deputat.
    #Dosardepolitician #IoanaBran #PSD
    https://www.facebook.com/Dosar.de.Politician/videos/716503045170555/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.