Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Aurelia Fedorca și Ioana Bran au votat pentru o Românie a tuturor românilor

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și candidatul la Camera Deputaților, Ioana Bran, au votat duminică dimineața, la ora 9.30, la Secția de votare nr. 65 de la Grădinița ”Dumbrava Minunată” din municipiul Satu Mare.

Aurelia Fedorca a declarat că a votat pentru un program de guvernare serios și pentru o echipă de profesioniști.

”Am votat pentru județul Satu Mare, pentru ca românii să îndrăznească să creadă din nou în România. Am votat pentru un program de guvernare coerent și serios, pentru o  echipă de profesioniști, tineri și experimentați, cărora le pasă cu adevărat de oameni și care vin să muncească pentru sătmăreni. Am votat ca să continuăm proiectele de dezvoltare în Negrești Oaș, în Țara Oașului și în Satu Mare. Sunt optimistă și cred că la finalul zilei românii vor arăta că s-au săturat de gâlceavă și își doresc construcție și pentru proiecte pentru oameni. Și, nu în ultimul rând, ca să-i putem aduce pe românii plecați în străinătate înapoi acasă. Îi invit pe sătmăreni să vină la vot pentru a arăta că le pasă de cum va arăta România în viitor!”, a declarat Aurelia Fedorca.

aurelia-fedorca-la-vot1

Ioana Bran a declarat că a votat cu gândul la sătmărenii de acasă și din străinătate.

”Am votat cu toată credința pentru o Românie a tuturor românilor. Am votat cu gândul la sătmărenii de acasă și din străinătate, cu gândul la tinerii care trebuie să își găsească un viitor aici, în Satu Mare și în România. Am votat pentru dezvoltare și pentru ca toți românii să trăiască decent în țara lor. Îi îndemn pe tineri și pe toți sătmărenii să vină la vot pentru a arăta că îndrăznesc să creadă în România și într-un viitor prosper aici, acasă!”, a declarat Ioan Bran după ce a votat.

ioana-bran-la-vot-1

Un comentariu

  1. Jiji Răspunde

    Aurelia este manevrata de ciocan si marincas, dar si de tradatorul de partid sumlas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.