Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Candidatul UDMR Magyar Lorand speră la o prezență de peste 50% în județul Satu Mare

magyar-lorand-2Candidatul UDMR la Camera Deputaților, Magyar Lorand, și-a exprimat votul alături de familie la secția de votare amenajată la Școala Dr. Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare.

Votul candidatului UDMR a fost către cei care cunosc problemele sătmărenilor și speră ca la finele zilei prezența în județul Satu Mare să fie de peste 50%.

Am votat cu grupul de candidați care cred că cunoaște cel mai bine problemele sătmărenilor. Am votat candidații care pot să ne reprezinte în Parlamentul României. Vreau să trimit în parlament oameni care luptă pentru scopurile maghiarilor și cărora este importantă situația sătmărenilor. Am votat candidați care țin seamă de faptul că problemele locale pot fi soluționate de comunitățile locale, astfel decizia trebuie lăsată în mâinile lor. Am votat pentru viitorul județului Satu Mare și pentru un viitor mai bun pentru maghiarii din Ardeal. Prezența este destul de slabă. Eu sper ca la orele prânzului sătmărenii o să iasă în număr cât mai mare la vot și la sfârșitul zilei sper să avem o prezență de peste 50%”, a declarat Magyar Lorand.

PortalSM vă ţine la curent cu defăşurarea scrutinului în judeţul Satu Mare. 

magyar-lorand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.