Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Echipaj Electrica “sechestrat” de un tânăr de 20 de ani! Poliţia a intervenit! (VIDEO)

electricaProblemele cu curentul electric au revenit din nou în această seară în localitatea Petin. Localnicii au chemat reprezentanţii companiei electrica să le remedieze situaţia, dar pentru că localnicii nu au fost mulţumiţi de intervenţia echipajului, au cerut explicaţii şi au filmat. Cei de la Electrica nu au dat niciun răspuns, trimiţându-i pe localnici să sune la relaţii cu clienţii.

La plecare, unul dintre localnici, un tânăr de 20 de ani, ALin Neamţiu, a blocat cu maşina echipajul de la Electrica.  În acel moment, unul dintre electricieni a cerut intervenţia Poliţiei pe motiv că ar fi fost… sechestrat.

Lucrurile s-au mai calmat când a ajuns un echipaj de poliţie.

“Atitudinea celor de la Electrica , atunci când am cerut nişte explicaţii în caliate de beneficiar platnic ai serviciilor furnizate de dânşii legate de pana de curent care s-a produs în seara de 24 Decembrie ,respectiv astăzi…”, a scris pe facebook Alin Neamţiu.

 

2 comentarii

  1. adio Răspunde

    Demisia directorului de la Electrica si inclusiv a prefectului Bud care doarme pe el
    Pardon sta agatat cu ultima unghie pe scaunul de prefect dar activitate in slujba cetateanului IOC

  2. ROMANI FRAIERI Răspunde

    Imi pare rau ca nu le-a troznit si cate o lopata peste bot imfumuratilor de la electrica care iau salarii de mii de lei pe luna dar ne dau cu flit cand avem probleme !p.s:@adio-prefectul bud??cine dreaq e ala??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.