Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Ultima ședință a Colegiului Prefectural din acest an (FOTO)

colprefUltima ședință a Colegiului Prefectural s-a desfășurat astăzi, la sediul Prefecturii Satu Mare, ocazie cu care prefectul Radu Bud le-a mulțumit tuturor membrilor pentru buna colaborare de-a lungul acestui an și le-a urat un an 2017 mai bun și cu împliniri.

Şeful Serviciului monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică şi situaţii de urgenţă, Ramona Antonescu, a prezentat Analiza activității Colegiului Prefectural pe anul 2016. În continuare, subprefectul Alfatter Tamas a făcut cunoscut propunerea de Program orientativ al ședințelor Colegiului Prefectural pentru anul 2017.

În continuare, prefectul Radu Bud a arătat că 2016 a fost un an mai special, fiind vorba despre două scrutinuri electorale, locale și parlamentare, care au trecut fără evenimente negative majore în județul Satu Mare. De asemenea, a mulțumit tuturor componenților Colegiului Prefectural, accentuând faptul că schimbările survenite în componența acestuia s-au datorat unor pensionări și nu în urma unor numiri politice, așa cu se întâmpla cu câțiva ani în urmă.

La finalul ședinței, conducerea Prefecturii Satu Mare a ciocnit câte un pahar de șampanie cu membrii Colegiului Prefectural. 

Un comentariu

  1. adio Răspunde

    Adio Bud Zeicu & company
    Visul frumos s a spulberat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.