Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Incidente la două secții de votare. Ambulanța a intervenit

ambulantaServiciul Județean de Ambulanță (SJU) Satu Mare a fost solicitată să intervină, ieri, în două cazuri în urma unor incidente petrecute la tot atâtea secții de votare.

Astfel, în jurul orei 14.35, Ambulanța a fost solicitată să intervină la secția de votare de pe strada Ilișești, pentru o pacientă de 74 ani care s-a împiedicat și a căzut, acuzând durere la nivelul umărului. La examinarea efectuată de asistentul medical care s-a deplasat la solicitare, pacienta prezenta semne indirecte de fractură de umăr. Umărul a fost imobilizat iar pacienta a fost  transportată la UPU.

În jurul orei 18:07, Ambulanța este solicitată în Satu Mare,  la secția de votare de pe strada Octavian Goga, pentru o pacientă de 69 ani care s-a împiedicat și a căzut de la acelasi nivel pe un plan dur. Echipajul cu asistent care s-a deplasat la locul solicitării găsește pacienta conștientă, dar cu semne de certitudine pentru o fractură de antebraț, de data asta. Fractura este imobilizată, iar pacienta este transportată la UPU.

Un comentariu

  1. x Răspunde

    cu siguranta au votat sau vroiau sa voteze cu psd! Mnezo nu bate cu parul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.