Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Bătaie într-un local din Satu Mare. Mascații au intervenit

mascatiUn mare scandal, finalizat cu o bătaie generală s-a produs sâmbătă noaptea într-un local din Satu Mare. A fost nevoie de intervenția mascaților de la Jandarmerie pentru aplanarea conflictului. 

Astfel, în noaptrea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 3,30, jandarmii au fost solicitaţi, prin  apelul de urgeţă 112, să intervină pentru aplanarea unui conflict  izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool la un bar aflat în zona  centrală a municipiului Satu Mare. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi au  procedat la prinderea  şi identificarea  celor care au provocat scandalul, fiind vorba despre șase persoane cu vârsta cuprinsă între 28 şi 40 de ani.

Pe numele celor șase bărbaţi în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „încăierare”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 198 din Codul penal,  dosarul  urmând a fi înaintat către I.P.J. Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112 atumci când liniştea şi siguranţa publică este tulburată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.