Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Liberalul Romeo Nicoară a votat pentru o țară cu politicieni normali

romeo-nicoaraAlegeri parlamentare Satu Mare. Candidatul PNL la Camera Deputaților, Romeo Nicoară, a votat la orele dimineții la secția de votare din incinta Liceului I.C. Brătianu. Votul lui de astăzi a fost pentru o țară cu oameni cinstiți, pentru o viață mai bună.

Am votat azi pentru o Românie nouă, pentru o Românie condusă de oameni cinstiți, de oameni profesioniști. Avem nevoie de o viață normală în România, de politicieni normali și eu susțin prin acest vot înnoirea României. Vreau să avem o viață mai bună în România, în județul Satu Mare, în orașul nostru”, a spus deputatul PNL Romeo Nicoară.

Romeo Nicoară a sosit la secția de votare însoțit de colegii de partid. Totodată, candidatul PNL i-a îndemnat pe toți sătmărenii la vot.

În cursul zilei de astăzi sunt așteptați la vot 317.460 de alegători care își vor exprima opțiunea în cele 334 de secții de votare.

PortalSM vă ţine la curent cu defăşurarea scrutinului în judeţul Satu Mare. 

romeo-nicoara2

3 comentarii

  1. dormeo Răspunde

    Dormeo trebuia sa votezi in Ferentari!!!

  2. Vocea Romaniei Răspunde

    și silaghi la psd. nu?

  3. Nicoara Răspunde

    Nicoara esti un asistat social al poporului Roman, dupa teleorman si ferentari,a venit ramndul satmarului sa tina un parazit ca tine cu mancare /cazare transport. Sa-ti fie rusine, sluga ordinara, tu cu gasca ta de vagabonzi, ati nenorocit local PNL-ul. NU mai pupati voi guvernare, va pleca Bud acasa la fel ca Zeicu si toti vagagobonzi vostri, Nelutu americanu, POpdan.
    Sa va fie rusine si sa va ajute D-zeu sa ajungeti acolo unde va e locul,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.