Ultima actualizare: azi, 22:02
Locale

Primarul Kereskenyi Gabor a votat echipa care este capabilă să ajute proiectele județului Satu Mare

kereskenyi2Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a votat în această dimineață o echipă care poate ajuta județul nostru.

Am votat o echipă unită, o echipă capabilă să ajute proiectele județului Satu Mare. Am votat candidați care sunt dispuși să ducă la bun sfârșit scopurile propuse și care sunt cei mai potriviți să reprezinte în Parlamentul din București interesele, valorile și aspirațiile comunității maghiare, acei candidați pentru care interesele comunității prezintă o importanță mai mare decât interesele proprii. Am votat pentru un Ardeal puternic și victoria unei reprezentări maghiare puternice. Aș dori să fie o prezență mare la vot și îi îndemn și pe această cale pe toți sătmărenii să vină la vot pentru că de acest vot în următorii patru ani depinde soarta țării și soarta Sătmarului”, de spus primarul Kereskenyi, la ieșirea de la urne.

Primarul a venit însoțit de soție și de cei doi copii ai lor.

În cursul zilei de astăzi sunt așteptați la vot 317.460 de alegători care își vor exprima opțiunea în cele 334 de secții de votare.

PortalSM vă ţine la curent cu defăşurarea scrutinului în judeţul Satu Mare. 

kereskenyi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alegeri parlamentare Satu Mare: În Țara Oașului se înregistrează o prezență de 1-2%

Prezenţa înregistrată la alegerile parlamentare de astăzi, până la ora 10:00, este mai mare decât în urmă cu patru ani...

Închide