Ultima actualizare: azi, 16:14
Locale

Târg de nunți înainte de sărbători la Satu Mare. Unde va avea loc

targ-de-nuntaUn târg de nunți va fi organizat chiar înainte de sărbători la Satu Mare. Restaurantul ”Veneția” va organiza, în perioada 17-18 decembrie, ”Târgul de nuntă 2016”. Potrivit managerului restaurantului, Vasile Lup, la acest eveniment vor fi cel puțin 40 de expozanți.

Printre aceștia pot fi amintiți Ioana Călin, Spencer, Sara Flowers, Belliny, Salon Anastasia și mulți alții. De asemenea, vor fi prezenți și cei de la Loga Dance.

Târgul de nunți va fi deschis sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 12, și va putea fi viztat până la ora 20.00, dar și duminică, 18 decembrie, între orele 10.00 și 19.00.

Viitoarele cupluri, în special, dar și totți sătmărenii, în general, sunt așteptați în număr cât mai mare la acest târg pentru a vedea care sunt tendințele în ceea ce privește organizarea nunților și, de ce nu, să semneze și contracte pentru diferite servicii la cel mai important eveniment al vieții lor.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PSD Satu Mare: Este un rezultat istoric, suntem la egalitate cu UDMR

Conducerea PSD Satu Mare și noii parlamentari au ținut să mulțumească sătmărenilor, printr-o conferinţă de presă, pentru votul acordat la...

Închide