Ultima actualizare: azi, 11:08
Locale

Tupeul oșanului. A fost urmărit de polițiști prin tot Negreștiul

urmarire satu marePolițiștii negreșteni au fost nevoiți să-l urmărească pe un tânăr de 29 de ani prin tot Negreștiul după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul oamenilor de ordine. Pentru tupeul său, dar și pentru alte infracțiuni, oșanul s-a ales acum cu dosar păenal. 

Astfel, duminică seara, în jurul orei  21.00, polițiștii negreșteni aflați în exercitarea  atribuţiunilor de serviciu pe raza oraşului Negrești-Oaș, au identificat în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare străine, care avea elemente de caroserie lipsă, circulând pe strada George Coșbuc.

Deoarece conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale polițiștilor, s-a trecut la urmărirea acestuia , fiind oprit la ieșirea din oraș.

La volan a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Negrești Oaș, care nu a putut prezenta documente prin care să justifice îndeplinirea condițiilor de punere în circulație pe teritoriul României a autoturismului.  Întrucât conducătorul auto emana un miros pregnant de alcool, i s-a solicitat să însoţească organele de poliţie la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş în vederea recoltării de probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat.

În acest context, pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni, respectiv conducerea  unui autovehicul fără drept de circulație pe teritoriul României şi refuzul de recoltare a probelor biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.