Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Au apărut gropile în asfalt după îngheț la Satu Mare. Urmează craterele (FOTO&VIDEO)

gropi satu mare8După zilele extrem de friguroase, în care temperaturile au scăzut și sub minus 20 de grade noapte, pe unele străzi din municipiul Satu Mare au apărut gropile imediat după dezgheț. Dacă nu se intervine urgent, acestea se vor transforma în cratere. Unele dintre ele sunt deja transformate. 

De departe, cea mai afectată arteră de din acest punct de vedere este bulevardul Independenței din Micro 17. Aici, practic, s-au format pâlcuri de gropi pe care șoferii se străduiesc să le ferească chiar dacă, uneori, sunt nevoiți să treacă linia dublă continuă, care se mai vede doar din loc în loc, dintre cele două benzi. 

Mai mult decât atât, unele gropi s-au plictisit să fie doar simple gropi, și astfel că au evoluat în cratere. Spre exemplu, în dreptul bisericii și-au făcut de curând apariția două minunate cratere de circa un metru pătrat fiecare și o adâncime de până la 10 centimetri. Unii șoferi le mai ocolesc, alții nu. 

Gropi apărute recent mai sunt și pe artere principale din Carpați I și II, dar și pe bulevardul Cloșca, strada Prahovei (chiar pe trecerea de pietoni) sau pe strada Ady Endre. 

Cu siguranță, mai sunt și alte străzi cu gropi sau unde vor apărea imediat ce temperaturile de afară vor mai crește. Și cum în această săptămână se anunță temperaturi pozitive de până la 5 grade ziua, nu putem aștepta la o explozie a numărului de gropi din Satu Mare. 

10 comentarii

  1. ionel Răspunde

    Multumim primariei! Noroc ca are Butka Gergo service (cred ca e ceva intelegere intre primar si Butka Gergo sa nu repare nimeni drumurile) sa ne facem masinile pe la el la service…..ei mama lor!

    • Gyurika Răspunde

      Ce prost esti!?!

    • Votant USR Răspunde

      Esti prost… de dai in gropi, Ionele!

    • Butka Gergo Răspunde

      Domnule Ionel,
      înseamnă că am avut şi cu vechiul primar Coical Dorel, care a lăsat oraşul fără contract-cadru de asfaltare 🙂

      În noiembrie s-a semnat în sfârşit contractul, în primăvară se vor apuca de lucru. Apropo, dacă ar repara acum, aţi fi revoltaţi, de ce lucrează pe frig 🙂

  2. M Răspunde

    hai sa va spun ceva desteptilor de “jurnalisti”, am avut inghet permanent in ultimele 2 luni, nu stiu cand am mai vazut asa ceva, iar gropile vor aparea cu siguranta nu numai la Satu Mare si nu numai in Romania.

    nu asta este partea interesanta ci cand vom avea temperaturi care sa permita autoritalor sa inceapa reparatiile, si binenteles vor fi destul de rapizi?!?

    pana atunci vai de capul nostru.

    Ionel esti prost ca gardul, bucurate ca esti in stare sa respiri ca sa nu mori!

  3. Reflector Răspunde

    Ma nene,acuma nu mai ai voie sa scrii despre administratie in urma cu doi trei ani,cum aparea o groapa era pusa pe portal,acuma vad ca unii se revolta daca le pui.

    • Votant USR Răspunde

      Nu ai voie sa scrii imbecilitati precum primul de sus. De parca nu exista alte service-uri in orasul asta!

  4. Norick Răspunde

    Cartierul M17 este plina de gropi ani de zile. V-ati trezit din somn doar acuma ?? 🙂 Buna dimineata ! 😛 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.