Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Alegeri la PSD Satu Mare. Conferință județeană

psdÎn această primăvară, în Organizația Județeanță Satu Mare a PSD vor avea loc alegeri pentru a fi desemnată conducerea partidului. Surse demne de încredere din interiorul partidului au declarat, pentru PortalSM, că va fi organizată o conferință județeanță de alegeri la finele lunii martie sau începutul lunii aprilie. Alegerile de la Satu Mare vor fi supervizate de reprezentanți PSD de la centru.

Alegerile de la Satu Mare vor avea loc concomitent cu alte opt organizații județene PSD din țară unde se află conduceri interimare. Și Satu Mare se află într-o astfel de situație, astfel că și aici vor avea loc alegeri pentru desemnarea noii conduceri. 

În scurt timp vom reveni și cu informații cu posibilii candidați la președinția PSD Satu Mare. 

80 comentarii

  1. elvis Răspunde

    Incep ascutitul sabiilo in PSD.. speram ca nu vom vedea aceleas fete obosite de gen Ciocan Ghe ,,s-au unii oportunisti si tradatori ce au bagat cutitul in spate,, au tradat pe cei care au muncit si au sustinut ca ei sa ajunga in funtii de primari s-au alte functii.. speram ca partidul se va curata de lichele si nu vor fi lasati sa acceda in functii de conducere,,tradatorii si oamenii fara caracter!

    • Polizor Răspunde

      Pentru PSD Satu Mare sunt solutii destule, oameni precum Ardelean, Fortiu, Petric, Farcau, Vidreanul, oricine numai nu amanta lui Ciocanel!

      • Grigore Răspunde

        la un partid mare este destul resursa uman pentru asi alege ciuma rosie un conducator adevarat, nu manipulat ca actualul

    • Perla Satmarului Răspunde

      Se zvoneste ca Les Gabriel se vrea presedinte ca doar deja si-a aranjat la Bucuresti functia cu mai inaltii conducatori ai pesedeului

  2. Marius Răspunde

    Taurii se taie…de data asta de pe lista!

  3. micutzu Răspunde

    Când taurii obosesc in corida, la sfarsit pleaca la grajd! Exact la grajduri, acolo este si locul marelui fost deputat Ciocan, mentor se meserie pentru amanta Aurelia

  4. Tavi Răspunde

    Ar fi cazul unei reforme in psd la satu mare…Ciocan Gyorgye conduce momentan prin doamna promovata de el! 🙂 🙂 ce functii avea in trecut, sub…. sub ce si cine mai stie ce….

  5. Satmareanul Răspunde

    Vremea Taurilor se sfarseste!

  6. Soarele si luna Răspunde

    tandemul politico-turnatorist al SRI si DNA, Sumlas, Fedorca, Ciocan, Vidreanu si Buzgau trebuie sa plece la culcare, dupa fiecare partida de sah, regina si pionii pleaca in acelasi loc.

  7. PSD Răspunde

    Taurii batrani nici de levese nu-s mai buni!

  8. PSD Răspunde

    Sa plece toti racoliti acoperitii si interpusi, Ciocan (tauru) si gasca cu sustinatorul lui penal Mitica.

  9. Qasqay Răspunde

    doamne;doamne cum se separa apele la Satu Mare, lumea spera sa nu fie presedinte j avocatul mafiotilor Ciprisor Ardelean un analfabet si prost ca el nu poate avea pesedeul

  10. PSD Răspunde

    La puscarie cu toti SRI isti masii, taur, fatarnica si advocat spagar…

  11. Orolog de Oaș Răspunde

    Sa verifice DNA-ul contractele firmei total media srl al Crinei Dunca cu PSd-ul, primaria negresti oas, crucisor, barsau, mediesu aiurit, sume exorbitante incasate de protejata lui Ciocan, Fedorca si Sumlas, marii mafioti ai orasului acesta.

    • Total ca mediator Răspunde

      30.000 de lei pentru 30 de zile de campanie electorala!
      Sugativele Fabian, Mihovici, Sumlas si Crina Dunca sifoneaza toti banii pesedeului si a primarilor din judet, toate acestea pe filiera Rus-Florisal-Sumlas-si diversi procurori(de la cafele la Thalia si Retro Caffe)

  12. Lenghel Răspunde

    O fi el avocatul? Poate cel sus amintit sumlll, cum e cu mita in cazul palincarilor ??

    • Orolog de Oaș Răspunde

      Mita de 400 dejmii de euroi de la strand din bazin? Despre Sumlas vorbim aici? Ala care a zis ca-l scoate pe mafiotul Dani Bran si Maicăl, pentru 400.000 de euroi?;)))

  13. Odoreu Răspunde

    Sa verifice dna ul si la odoreu, sustinatorul taurului!!! Oare cat e de curat? Cand v-a fi inchis pt furt???

    • Ardelean Răspunde

      Hotie pe fata! Au ajuns hotii judetului la putere dar vam dau rateuri cu doamna de la partid, care toarna sistematic la servici

  14. Eu sunt Taurul... Răspunde

    Eu sunt Cioca Ghe, taur comunal, ma voi retrage ca s-a terminat cu mine. La pachet vine Auuuure si Sum, crinuta draga , bani s-o dus. Sa n-ajungem la beci ca jinerele cu contractele…

  15. Se sfarseste Răspunde

    Mica domnie a Taurilor, s-a invartit pana si-a pus om la partid, si-a luat partidul inapoi. Turnator ordinar!

  16. Ardelean Răspunde

    Haide cu noi la coridă sa-l trimitem pe taur la mititică

  17. Unu Răspunde

    Prea multe comentarii anti-taur, aparent scrise de persoane diferite? oare cine din Psd nu îl înghite?????

    • Ghituca Răspunde

      Prea capos taurul jajajjajaj cornitele lui se vor pune trofeu la carciuma Lescaci, da chiar asa Lescaci a fost condamnat..hopa mitica 🙂

  18. Bau bau... Răspunde

    Sumlas, Bran, Craciun, Roka Coca, Adisor Miclisor, Darius Filipul, Adeleanul Ciprianul, Betita Tomița Ciocan Ghita, la pachet cu Toti din parridul vostru sa mergeti la DNA nu la gara!

    • hăpt aşe Răspunde

      Păi ei sunt deja la DNA şi Sri! Sunt turnătorii partidului pesede care semneaza saptamanal condica la acest binom!

  19. SIC Răspunde

    Mincinos ordinar de Roca, ești un mincinos si sîsăit ordinar, ne-ai mințit că scoți traficul greu de pe str. C.A.Rosetti!!! Rușine să-ți fie!!!

    • Kiss RoCoica Răspunde

      Micle viceprimar la santul de la bentonita din Mediesul Aiurit! Roca the best, roca manifest, roca moca roca moca coica :))

  20. SIC Răspunde

    Când aveți de gând să scoateți traficul greu de pe C.A. Rosetti?. Vom bloca strada vă promitem!!!

  21. Ciochistule Răspunde

    Ciocan asta nu este ala care se zice ca are facultatea inaintea liceului? Acum se aude prin targ ca ar avea si dottoratu’! Cum sunt cei care conduc judetul ,agramati,inculti…..dar hoti,spagari(fedorca, pataki, stef,acum ciocan etc),asa este si aspectul judetului si al orasului SM. Cine umbla prin tara vede un Cluj,un Brasov,o Timisoara,o Oradea,un Sibiu etc.,orase moderne,intradevar EURPOENE! Noi traim intr-un oras si judet condus de stef si govor,care l-au paralizat! Jos cu ei!

  22. catel de prada Răspunde

    Un avantaj pentru PSD ca aceasta domnita de la partid foloseste palinca in loc de parfum si vor avea sedinte putine avind in vedere ca e putin timpul cind este fara admosfere ,,
    Ce parere aveti oameni buni cind un primar se prezinta la sedinta de consiliu cu miros de braha ,dar mai mult cind acesta e si de sex feminin

    • Coza Răspunde

      Govor a facut treaba pentru Satu Mare, l-ati mazilit fu un dosar! Petric Octavian a facut rezultate bune la alegerile locale, voi tot l-ati mazilit! Fedorca a facut rezultate atat pe munca lui asta Govor si Petric cat si cu ajutorul valului anti johanis si pnl

  23. politicieni second hand Răspunde

    “Noi suntem echipa cea mai buna” Presedinta trage la masea de le rupe – si mai e si gagica taurasului, iar presul cel executiv este cel pe care l-a prins socrul sau, cu o baba in pat! El sustine ca e avocat , dar ie unul sub mediocru, spun cei ce il cunosc pe acest individ!

    • cantina sociala Răspunde

      stire de ultima ora din Negresti Oas, se zvoneste ca domnita de la primarie ar fi cercetata de organele de cercetare pentru sifonare de bani publici si folosirea Cantinei Sociale, nou amenajate, pentru sindrofii cu colegii de partid

  24. mailatul Răspunde

    Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, a fost declarată incompatibilă de către Agenţia Naţională de Integritate. Potrivit ANI, aceasta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 aprilie – 28 iunie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de primar al orașului Negrești-Oaș, cât și calitatea de reprezentant al orașului Negrești-Oaș în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. Apaserv Satu Mare S.A.
    În această situația mai sunt 23 de edili din județ. Ar trebui ca DNAul sa verifice metoda prin care aceasta doamna a castigat procesul cu ANI. TIC, Tac, Tic, Tac..

    • Pustai Răspunde

      Putin timp mai este pana PSD-ul va scapa de acest femeie! Sa revina Petric, Ardelean, Mihali oricine numa nu tanti asta, care nu poate aduce 2 lei de la Bucuresti pentru noi satmarenii

  25. SIC Răspunde

    DNA pe PSD Urgent!!!

  26. hăpt aşe Răspunde

    Niciodată nu a fost democrație in acest partid !!! Ciocan tot e la putere, taurul nu vrea sa stea deoparte pentru a lasă loc tinerilor. Este mediatorul Aureliei si toți Jucați cum vrea ciocan. Unde ați ajuns ha ha ha …. si încă va supărați când va spune lumea ca sunteți comuniști. Penibil!!!

  27. SIC Răspunde

    Ar fi cazul la S.C. Apaserv S.A. și Florisal un control din partea DNA!!!

    • hăpt aşe Răspunde

      chiar si la prietenul Steji un control la vinoteca de peste 70.000 de euro. o suma colosala, care multi oameni o strang intr-o viata..

  28. Tv1satumare Răspunde

    Ce se mai mananca comunistii intre ei% miscari de trupe% tradatiri & invingatori

  29. Thalia Răspunde

    @tv1 sa vezi ca se mai lauda presul ex Calin Ardelean cu Ionel Oneț de la ANIF ca ei sifoneaza milioane de lei pe an ca nu ii mai intereseaza functiile

  30. Prune Răspunde

    Anonimele de nume de pe portal a lu Baitan si lu Grozalui mai scrieți ca de muncit au fost altii .Știm ca vreți partidul cu Ardekenescuul cu Rogozescu si cu altii …… dar mai face ti si lucruri bune…..

  31. Nicolai Răspunde

    Sa revina Petric, este un om extraordinar si cu bun simt. Perioada in care a fost interimar a ffunctionat cel mai bine PSD la Satu Mare. Jos Aurelia, sau daca tot fac alegeri sa candideze Ioana Bran. PSD trebuie reformat!

    • Dani Răspunde

      Petric a facut primari la noi la crucisor, la medies, o scos mai multi consilieri judeteni, acest om merita sa fie presedinte de partid!

    • Grigore Răspunde

      Nicolai sati fie gura aurit la ceea ce spui mai sus!!! Toata zona Codrului este alaturi de Petric!

  32. Marius Răspunde

    Asa este, Octavian Petric este cel mai potrivit om sa fie presedinte!

  33. Adristi Răspunde

    De Govor ati scapat,urmeaza Aurelia, Ciocan, Roca,Buzgau si restul. Puneti oameni buni si noi. Are PSD ul oameni de calitate care pot fi lideri. Mihali, Petric, Ardelean, Pasca, Vidreanu si multi altii capabili.

  34. Ion Răspunde

    Ati mazilit oameni precum Ciocan Vasile, Coica…. Azi PSD-ul e condus de smecheri, afaceristi si oportunisti. Tavi pentru ca a fost onest l-ati lucrat. Jos cu voi cu echipa condusa din umbra de Ghoerghita…..

    • Pustai Răspunde

      Lasa ca revine Petric! Intai se mananca astia din PSD apoi Tavi preia lejer partidul! Noi echipa il sustinem pt acest lucru! Am fost alaturi de el in campania electorala, vom fi si acum! Petric presedinte!

  35. Pișta Răspunde

    Deputatul Petric merita sa fie presedintele PSD Satu Mare deoarece este un om onest, nu este spagar si are o afacere cladita corect si fara smecherii!

  36. Perla Satmarului Răspunde

    Senatorul Les, Deputatul Ioana Bran sau domnul Octavian Petric merita sa purceada la functia de presedinte de partid!

  37. Pacala Răspunde

    In org județeana psd, spre disperarea unora , nu sunt alegeri decit peste ceva ani fiindcă tocmai au fost. Nu este conducere interimara.vor fi alegeri in org municipală .asa ca jmecheria sa i punem cap in cap pe toți ca sa venim noi ,știm noi care, nu tine.deci semințe si răbdare

    • PSD Răspunde

      Vor fi alegeri in organizatiile unde presul a fost pus de CEx, acolo se fac alegeri conform statutului. A fost o solutie temporara. Toti membri au dreptul sa isi aleaga presedintele nu doar CEx-ul.
      Subscriu cele mai capabile persoane sa conduca acest partid ar fi Les, Petric sau chiar si Ioana. Momentan Petric ar fi cel mai favorabil!

      • Pacala Răspunde

        Probabil că-ți dorești f mult asta daca nu înțelegi un lucru elementar.poti vorbi la partid, închiriezi sala, ti-aduci niște prieteni si va Jucați dea alegerile. Pe urma mergeți la o bere si la culcare. Vise placute

        • Grigore Răspunde

          Băi păcălitule lucrul cel mai elementar este ca vor fi alegeri democratice si nu numiri prin cex cu ridicari de mana unde lumea nu isi poate manifesta optiuneade a vota! Pana atunci numai de bine si nu uita, Petric sau Les presedinte!

        • Horia Răspunde

          La partid Aurelia cum nu ii convine ceva isi scoate colegii afara din sedinte,deci ce sala sa mai inchirieze?

  38. Pseudonim Răspunde

    Jocurile aunt facute se pare, cel mai probabil. -a fi Les presedinte, el oare nu cumva este omul lui Ciocan??? Pentru transparenta si corectitudine cel mai potrivit ar fi Petric! Dar mai aveti de unde alege, mai e si Betea acolo…

  39. Vasile Răspunde

    Daca Les va fi pres, e acelasi lucru, Tot Ciocan v-a conduce, adevarat, este omul lui!

  40. ... Răspunde

    Mircea, te rog sa-l pui presedinte pe Ciprian Ardelean, ginerele lui Vasile Mois.

    • Horia Răspunde

      de ultima ora* darius filip presedinte psd ca doar prefect nu va mai fi ca merge tou sau roca

  41. ... Răspunde

    Ieri STAPINUL meu , Mircea Vasile Govor, mi-a dat o palma, pntr ca o zis ca nu comentez destul pe acest site , cind ma gindesc ca acesta palma il asteapta si pe bunul meu prieten , tot sclav , …

  42. ionel Răspunde

    Ne-am saturat de Govor Ciocan, Manuela, Aurelia si alte stele

  43. Sandel Răspunde

    Govor este expirat. Babtan ramane un postac! Mai putin si va scrie si necenzurat, in trecut la fel a procedat. El ramane, executantul, ziaristul si onlinistul consacrat. Sa nu uitam nici de Ardelean cu echipa de scandal, Horvat, Marghitas, Avornicit, Buzgau, Onet, Darius si ceilalti!

  44. Vladut Răspunde

    Ciprian Ardelean este cel mai mare postac! Specialist in diversiuni, cand cu Coica cand cu Govor iar acum cu Petric aliat! Cei drept mai din umbra pana devine sef cu adevarat!

  45. ponta Răspunde

    l-am adus pe Ciprian Ardelean la minister , un prost si jumatate , umbla pe la cabinete toata ziua cu palinca trimisa de incultul Betea , rau a ajuns acest partid daca acest tantalau este o propunere

  46. vlad Răspunde

    Indiferent de cine ce spune Govor a fost amul care a adus cei mia multi bani pentru judet indifrent de animozitatile unora trebuie sa recunoastem acest lucru , dar cum mereu se gasesc uni tradatori de Tip primarii din Negresti,Odoreu,Medies etc.sa ajuns ca acest partid sa fie condus de o,,Tata ce nu cunoaste gustul apei,,speram ca noua conducere legitima sa puna in discutie axcluderea acestor oportunisti si curatarea partidului de orice fel de lichele!

  47. piscorean Răspunde

    Cei mai multi bani o adus Govor , si ce-i mai multi i-o furat tot el , superb , sa nu uitam citi bani a primit televiziunea fiului Razvan Govor prin santaj de la primariile din judet si de la consiliu judetean , apropo dar acest Govor nu este arestat?

    • Horia Răspunde

      Hopa mitica s-au trezit postacii lui Coica – Roca in frunte cu aghiotantul lui Coica, care mai nou se da la fund printre microbuse

    • Marcel Răspunde

      atunci sa dati in Govor ,cand o sa va ridicati la nivelul lui si la cele 55 proiecte pentru toti alesii din judet pe care le-a atras datorita caracterului si respectului pe care il are la Bucuresti

      • lnfo plus Răspunde

        Aurelia ce face la PSD? Baga banii in trustul Crinei Dunca si Sumlas! Isi baga sefa donatiilor din Negresti inspector adj la Inspectoratul Scolar, Delia…amanta lui Calin Durla a carui limba a ajuns mai mare ca fundurile pe care le-a lins sa ajunga in functie

  48. Postacii Răspunde

    Postacii sunt pe faza demult. Este de stiut ca Petric abia asteapta sa scape de Ciocan, nu i-a cam iesit pt ca a intrat in combinatie Aurelia, care bineinteles tot de Ciocan e condusa. Acum se bucura ca v-a putea fi din nou presedinte. Atunci v-a reveni si Coica cu al lui postaci. Toti pe Govor l-au tradat, cei ce acuza sunt mult mai mari penali decat el.

  49. Noi Răspunde

    Si uite cum poate ajunge Les presedinte, si Ioana probabil ca vrea dar ii va fi mai greu.

  50. Primar Răspunde

    Comunism in PsD Se aude ca primarii astia de la psd sunt bagati in sedinta ca de ce umbla la ziua de nastere a unor colegi de partid si de ce nu cotizeaza la Aiurica Fedorcica

  51. mirela Răspunde

    Am vazut-o pe Fedorca la Ora Adevarului si mi s-a parut echilibrata… oricum e CLAR CA E PESTE Petric, in rest nu stiu care mai sunt in carti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.