Ultima actualizare: ieri, 18:06
Locale

Concluziile pompierilor după incendiul de azi noapte de la Turț

incendiuPompierii au tras primele concluzii după incendiul produs azi noapte la un depozit de materiale de construcții din Turț. 

În cursul serii de ieri, în jurul orei 22:03, I.S.U.,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Turţ.

Incendiul s-a dovedit a fi unul de amploare, dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, la o hală unde erau depozitate materiale pentru construcţii şi la cinci căpiţe de fân din curtea societăţii respective.

Incendiul s-a manifestat generalizat la aproximativ 90% din suprafaţa imobilului şi la căpiţele de fân, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit salvarea magaziei de vopseluri şi protejarea proprietăţilor învecinate.

Împrejurarea determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost un scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat amplasat în incinta depozitului.

Incendiul a fost lichidat după cinci ore, fără a exista victime.

 

2 comentarii

  1. mutu Răspunde

    Cel putin pripita concluzia pompierilor.Sambata s-a lucrat?O cercetare facuta pe timp de noapte la -7 grade,dupa cinci ore de frig si lucru?Putin probabila!!!

  2. BOROS RAMONA FLORICA Răspunde

    DREPT DOVADA CA A FOST TOTUSI ACTIVITATE IN INCINTA DESI ERA SAMBATA STIMATE DOMN…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.