Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Firma care fură de la gura elevilor, amendată drastic de Protecția Consumatorului

cornul si lapteleUna dintre firmele care distribuie cornul în școlile din județul Satu Mare a fost amendată substanțial de comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor pentru că nu erau respectate gramajele prevăzute pentru cornuri. Cu alte cuvinte, furau de la gura elevilor. 

În urma unui control efectuat în prima zi de distribuție, adică 3 ianuarie, cornurile distribuite de SC  Logistic Media Pop Art Srl  nu respectau  cantitatea neta de  80 de grame  ( 69,11 /  70,65 /  75,44 /   77,24   grame ), dar nici biscuiții 43,40 grame . De asemenea, s-a mai constata că, în câteva școli, nu a fost distribuită cantitatea necesară prevăzută în contract atât în ceea ce privește numărul cornurilor cât și numărul pachetelor de biscuiți. 

Cei de la Protecția Consumatorului mai precizează că la o școală din județul Satu Mare cornurile erau învelite greșit, cu partea de exterior a ambalajului înspre interior, adică cu scrisul imprimat pe ambalaj către corn, luând contact direct cu produsele. 

Pentru deficientele constatate, operatorul economic SC Logistic Media Pop Art  SRL a fost sancționat contravențional cu  amendă în valoare de  10.000 lei, fiind dispuse măsuri imediate de remediere a deficiențelor și respectarea condițiilor din Caietele de sarcini pe care s-a angajat la câștigarea licitației. 

7 comentarii

 1. qwert Răspunde

  10mii de lei – amnenda drastica la voi ???
  patronul firmei respective si cu curu rade de amenda asta drastica .
  Min. 50mii in euro si 5 ani la jilava cu executare.
  Asta ar fi intradevar drastic.

 2. xmen Răspunde

  Doar o simplă căutare pe google despre “vitejiile” patronului. Ce să spun, e lungă lista. Un singur lucru nu pricep. Partea contractantă, adică CJ Satu Mare nu are internet?

  • Norick Răspunde

   Au internet , numai ca este restrictionat doar la Site-uri sexy… 🙂 😀 😛

   • matroz Răspunde

    @Norik:m-as aventura sa cred ca mai degraba sunt in ungureste!Sau privesc in zare de pe al treilea pod!

    • xmen Răspunde

     Având în vedere cum se finalizează, adică defapt nu prea nu prea, centura Careiului, o lucrare infinit mai simplă tehnic decât un pod eu personal tind să cred că cel de al treilea pod va fi gata cam în 10-15 ani. Şi cred că este o estimare optimistă. Deci, dacă privesc de pe al treilea pod, băieţii plutesc rău de tot. E de jale.

    • Norick Răspunde

     @matroz: Site-urile sexy n-au “limba”… 😀 😛
     Sunt internationale 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.