Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Accident rutier grav la Satu Mare. Un mopedist a ajuns la Urgențe (FOTO)

accidentUn grav accident rutier, soldat cu rănirea unui mopedist s-a produs astăzi, în jurul orei 14.30, în intersecția dintre străzile Grigore Ureche și Luceafărului din municipiul Satu Mare. Potrivit martorilor, un bărbat, aflat la bordul unui moped, nu ar fi oprit la indicatorul ”STOP”, fiind luat în plin de de șoferul unui autoturism, care ar fi circulat regulamentar.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, care i-a acordat primul ajutorul victimei.

Mopedistul a acuzat dureri la nivelul șoldului și al antebrațului, astfel că a fost condus la Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații medicale suplimentare. La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

2 comentarii

  1. vecin Răspunde

    Aceasta intersectie trebuie regandita. In fiecare saptamana este cate un accident.Am vorbit cu cei de la Politie si au spus ca nu e treaba lor sa anunte persoanele care pot decide montarea limitatoarelor de viteza(alta varianta – schimbarea prioritatiilor). Asa ca rog presa sa faca o cercetare in zona sa vada cate accidente sunt in acea intersectie, e mai util sa ne ajutati sa prevenim un incident mai grav decat sa aveti stiri morbide pe site. Va Multumim

  2. Riveran Răspunde

    Si iata primul vecin destept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.