Ultima actualizare: ieri, 21:22
Locale

Escroc arestat. A dispărut cu 40000 de tone de grâu ridicate din Satu Mare

hot arestatUn excroc a fost arestat pentru 30 de zile de autoritățile sălăjene pentru două infracţiuni de înşelăciune, după ce a ţepuit două societăţi care l-au contractat în vederea efectuării unor transporturi de marfă, una dintre acestea fiind din Satu Mare. 

Astfel, zălăuanul Ion Alexandru Neagotă, dându-se drept şofer al unei firme de transport, în baza unei înţelegeri pe care a făcut-o cu SC Rey Logistics SRL Iaşi, a ridicat, în luna decembrie 2016, de la o firmă din Satu Mare, peste 40.000 de tone de grâu, pentru a le livra unui agent economic din Ilfov. Marfa nu a mai ajuns la destinaţie, inculpatul reuşind să o vândă în Miercurea Ciuc. Cu o lună de zile mai devreme reușise să țepuiască, în mod asemănător, o altă firmă

Pe numele zălăuanului s-a întocmit referat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere admisă de către Judecătoria Zalău. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

4 comentarii

  1. Sulfina Barbut Răspunde

    Patruzecidemii de tone ???!!!Mai taie,da-le dreaq !!

  2. cârcotaş Răspunde

    Dacă o încărcătură are 10 tone înseamnă că a făcut 4000 de curse.Şi ne mai mirăm de starea şoselelor…:)

  3. Sorin Răspunde

    Tipul ăsta este de vină și pentru starea proastă a drumurilor noastre….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Stadionul Olimpia – Daniel Prodan, în viziunea unui arhitect sătmărean (FOTO)

Odată ce Stadionul Olimpia a primit numele ”Daniel Prodan”, mulți sătmăreni au afirmat că această arenă ar trebui reabilitată sau...

Închide