Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accident în lanț la Satu Mare. O victimă a ajuns la spital

Un accident în lanț, soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a trei autoturisme s-a produs, în această după-amiază, pe strada Lucian Blaga din Satu Mare, la circa 500 de metri după benzinărie.

Potrivit informațiilor furnizate pentru PortalSM de șeful Biroului Rutier al Poliției municipiului Satu Mare, Flaviu Pișcorean, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței față de autoturismul din față.

Șoferul unui autoturism s-a oprit în încercarea de a vira la stânga. Autoturismul din spatele lui a oprit, la rândul său, însă al treilea șofer nu a mai putut opri la timp mașina. Aceasta a lovit a doua mașină staționată care a fost proiectată în prima, care se pregătea să vireze la stânga. În urma acestui accident în lanț, toate cele trei mașini au fost avariate.

Din păcate, însă, pasagerul din dreapta din cea de a doua mașină a fost rănit la cap, astfel că la fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD. După o primă evaluare medicală, victima a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean pentru investigații medicale mai amănunțite.

Niciunul dintre cei trei șoferi implicați în accident nu au consumat băuturi alcoolice, iar polițiștii sătmăreni continuă cercetările în acest caz.

Șoferii sunt îndemnați să circule cu atenție și cu multă răbdare deoarece circulația în zonă este îngreunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.