Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Arestat cu foc de armă, încarcerat în Penitenciar. A fost judecat

Unul dintre hoții prinși la începutul acestui an după ce polițiștii au fost nevoiți să se folosească de focuri de armă a fost arestat și încarcerat ieri de polițiștii sătmăreni.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au depistat și reținut în zona străzii Ostrovului, un bărbat de 43 de ani din Satu Mare, Gabor B.,  care are de executat 4 ani de detenție, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, în baza unui mandat de executare a pedepsei emis de către Judecatoria Satu Mare”, se arată în comunicatul IPJ.

În noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2017, patru hoți au fost surprinși în flagrant în timp ce furau anvelope din depozitul unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare, polițiștii fiind nevoiți să tragă un foc de armă pentru a-i prinde.

”Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, aflați în serviciul de patrulare în echipaje mixte cu jandarmii, s-au sesizat din oficiu despre faptul că patru persoane au sustras mai multe anvelope noi din depozitul unei societăți comerciale și încearcă să părăsească zona cu un vehicul. Polițiștii au reușit identificarea și oprirea în trafic a vehiculului în cauză, pe strada Alexiu Berinde, moment în care doi dintre pasageri au sărit din autoutilitară și au fugit, escaladând gardul unui teren viran din apropiere. S-a trecut la urmărirea lor, iar întrucât aceștia nu s-au supus somațiilor repetate de oprire, unul dintre polițiștii echipajului a executat un foc de armă în plan vertical, în urma căruia cei doi s-au conformat”, arată IPJ.

Toți cei patru bănuiți în comiterea furtului, trei bărbați din Satu Mare, unul de 45 de ani, aflat la volan, unul de 42 de ani și unul de 27 de ani, respectiv un al patrulea bărbat de 36 de ani din comuna Apa, au fost arestați.

Unul dintre ei, Gabor Berkli, a fost judecat și a primit 4 ani de închisoare cu executare pentru că avea mai multe furturi în acel moment, fiind arestat și încarcerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.