Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Trotuare asfaltate de mântuială pe ploaie. Băltește apa

Unele lucrări efectuate în municipiul Satu Mare în această perioadă se fac la modul hei-rupist, la care calitatea lasă de dorit. Spre exemplu, trotuarele de pe Drumul Careiului, vizavi de Lebăda, au fost asfaltate de mântuială pe ploaie. Lucrările sunt de proastă calitate astfel încât apa băltește.

Un sătmărean a făcut câteva fotografii și le-a postat pe contul său de Facebook cu următorul comentariu:

”Trotuare asfaltate de mântuială pe ploaie și pe care băltește apa. E vorba de Careiului, vizavi de Lebăda. Nu este un consultant care să verifice cum se face lucrarea? Și la 2 metri lățime, nu se poate o diferență de nivel de 2 centimetri să se scurgă apa? Se pare ca nu…”, spune sătmăreanul.

Să vedem ce părere are conducerea Primăriei Satu Mare. Primarul Kereskenyi declara joi, atât în cadrul unei conferințe de presă, cât și la finalul ședinșei Consiliului Local că nu va fi preluată plăti nicio lucrare dacă nu va corespunde din ounct de vedere calitativ. Rămâne de văzut.

12 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Doare la basca pe primare…..e fericit ca l-a lasat nevasta…. . Se poate inbaia linistit cu amicul in cada, ferit de ochii lumii.

  2. Nicu Răspunde

    PortalSM as dori sa ne demonstrezi cand s-a asfaltat acolo pe ploaie pt ca in titlu scrie clar…”asfaltat pe ploaie”.Ma cam indoiesc…
    Un titlu de cancan fara acoperire…

    • Satmarean Răspunde

      Pe timp ploios poate e mai corect spus.Se vede ca apa de ploaie pe pista de biciclete era ca si cand trotuarul era proaspat asfaltat.O fi plouat dupa cateva zeci de minute.

      • Eduard Răspunde

        Corect!Dar nu poti arunca cu noroi fara sa te informezi.Mi se pare defaimare.
        Nu poti scrie niste lucruri doar de dragul de a face rating.Plus ca am trecut prin zona si fata de dezastrul care era inainte poti merge normal la o plimbare pe jos sau cu bicicleta fara sa iti rupi picioarele.

  3. oliver Răspunde

    Coica o facut lucrarea

  4. Corect Răspunde

    Lucrarea e făcută destul de bine.sub asfalt s-a turnat în strat de beton și e destul de drept asfaltat.urmele de apa de pe pistă de biciclete e de fapt o pâclă de ulei care de formează când e asfalt proaspăt.De ce nu de leagă primăria de cei din bloc sa pună burlane la terasa sa nu îți cadă apa in cap când treci pe acolo,plus că de distruge asfaltul unde cade apa

  5. szabo Răspunde

    Afara cu ungurii din tara…

  6. Gabor Răspunde

    avea dreptate Chereches din Baia Mare. Gabor al nostru sa mai lasa China de-o parte si sa-si mai vada si de primariem daca i-a trebuit sa fie polgarmester. si sa isi mai scoata fundul din birou. nu e suficient sa nu preiei lucrarea, are zeci de incompetenti in subordine care trebuie scosi pe teren si care trebuie sa supravegheze pe etape modul de executare a lucrarilor, sa nu se ajunga la o lucrare de proasta calitate pe care “nu o receptionam”. astfel nu s-ar mai pierde timp si bani si nu ar mai suferi satmarenii pana sa se sparga din nou un astfel de trotuar, sa se refaca pe banii executantului si sa vina Gabor sa o receptioneze ok. Mai iesiti domnilor din birouri si nu permiteti sa se ajunga la finalul lucrarii ca apoi sa nu o receptionati ca nu e buna sau mai grav, pe motiv ca nu a fost executata lucrarea de firmele agreate de voi. iesiti domnule primar impreuna cu subordonatii si supravegheati pe etape executarea fiecarei lucrari, ca de-aia sunteti platiti din taxele si impozitele noastre. daca nu sunteti in stare, luati-va un bilet doar dus in China si lasati-i pe altii mai competenti sa se ocupe de urbea noastra, ca toate orasele resedinta de judet din vecinatate ne-au depasit demult

  7. doamne feri Răspunde

    Quality made by tehnic asist indiferent cand o face calitatea lasa de dorit

    • Adi Răspunde

      Esti tu destept!
      Mergi sa vezi ce fac Alfa Rom,Samcif,Viacon,Drum Inserv,Diferit,ARL,Drum Construct in Satu Mare si apoi compara…haterii comenteaza dar realizarile primeaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.