Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Pompierii sătmăreni, cei mai buni. Aur pe linie

Pompierii sătmăreni sunt din nou campioni! S-au dovedit a fi cei mai buni și au luat aur pe linie la Competiţia Internaţională “Scări” din Ungaria.

Echipa de pompieri compusă din Plt. adj. Cardoş Gheorghe, Plt. maj. Demian Marian şi Sg. maj. Hajdu Cristopher, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, au reprezentat România la Competiţia Internaţională “Scări” organizată de pompierii maghiari în localitatea Nyireghaza – Ungaria.

Concursul desfăşurat ieri a reunit mai multe echipaje din Ungaria, Ucraina şi România şi a avut ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare intervenţiei în situaţii de urgenţă la clădirile înalte. Acesta a constat în urcarea pe scările interioare a unui echipaj format din doi servanţi pompieri, echipaţi pentru intervenţie cu costum de intervenţie, cască de protecţie, mănuşi, centură şi bocanci de intervenţie, aparatul de respirat cu aer comprimat în poziţie de lucru şi având asupra lor două role de furtun TIP C, coardă de salvare, cordiţă de legat furtun, un toporaş p.s.i., distribuitor şi o ţeavă de refulare a apei, până la etajul 10 al unei clădiri.

Aşa cum ne-au obişnuit de la ediţiile trecute, pompierii sătmăreni au ocupat şi de data aceasta locurile fruntaşe pe podium, dovedind o bună pregătire fizică.

– Locul I proba pe echipe – Echipa compusă din Plt. maj. Demian Marian şi Sg. maj. Hajdu Cristopher;
– Locul I la individual la categoria de peste 35 de ani – Plt. adj. Cardoş Gheorghe;
– Locul I la individual la categoria de sub 35 de ani – Plt. maj. Demian Marian.

Felicitări campionilor! Pentru rezeultatele obșinute, pompierii sătmăreni merită toată aprecierea noastră.

Un comentariu

  1. florin Răspunde

    Felicitari baieti !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.