Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Bărbat bătut într-un bar din Carei

 

În cursul după amiezii de miercuri, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu în municipiul Carei, a fost sesizată despre faptul că la un bar de pe bulevardul 25 Octombrie a avut loc o altercaţie între două persoane.

Ajunsă la faţa locului, patrula a identificat persoana agresată şi a constatat faptul că aceasta prezenta urme de lovituri în zona capului fapt pentru care a luat măsuri pentru  transportarea acesteia la secţia primiri urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Carei pentru acordare de îngrijiri medicale.

În scurt timp a fost identificat şi agresorul, în persoana lui T. Z. de 67 de ani, care pe fondul consumului de alcool i-a aplicat părţii vătămate mai multe lovituri cu o sticlă în zona capului.

În urma îngrijirilor medicale acordate de personalul medical din cadrul secţiei primiri urgenţe, tânărul agresat a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral prin agresiune fizică, plagă zdrobită frontală în regiunea scalpului”, acesta a rămas sub supraveghere la secţia primiri urgenţe.

Agresorul a fost invitat şi condus la sediul Grupei de Jandarmi Carei, unde pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.