Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO: Pândă într-o comună de lângă Satu Mare. Cine sunt vizați

Într-o comună de lângă Satu Mare va fi organizată o pândă pentru a fi prinși cei care aruncă molozurile și mizeriile la întâmplare.

Prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, le cere cetățenilor să-i fotografieze și să noteze numerele de mașină ale celor care aruncă mizerii și molozuri la întâmplare. El îi atenționează cei cei care recurg la astfel de gesturi că va fi organizată o pândă pentru prinderea lor.

”Pentru o comuna curată, ROG TOŢI CETĂŢENII să noteze, pozeze, să ne sune şi să transmită NUMERELE DE MAŞINĂ ALE CELOR CARE DEPUN MOLOZ SAU ORICE MIZERII PE RAZA COMUNEI PĂULEŞTI !!!! Amatorilor, atenţie ….!!!, facem pândă, până vom instala toate camerele de luat vederi !!!!!  CEI VINOVAŢI NU VOR BENEFICIA DE CLEMENŢĂ!”, se arată în mesajul postat de contul său de Facebook de primarul Zenoviu Bontea.

”Păuleștiul e lângă Satu Mare. Problema e că foarte mulți de acolo confundă Păuleștiul cu groapa de gunoi! Să spunem lucrurilor pe nume! Sunt persoane fizice, juridice, autorizate sau nu, care fac lucrări la noi sau mai ales în Satu Mare. Ei angajează lucrarea cu tot cu înlăturarea molozului, dar e mai ieftin să arunci molozul și mizeria aiurea decât să îl transporți la groapa ecologică și să plătești taxe! Ei știu acest lucru! Eu zic că sunt mai ieftine taxele decât amenzile!”, mai spune primarul comunei Păulești.

Rezultatele nu au întârziat să apară. La nicio zi de la postarea anunțului de Facebook-ul primarului Bontea au și apărut primele reclamații, chiar cu fotografii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.