Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Era să-și piardă viața din propria-i prostie chiar înainte de Paști. A avut noroc

Un tânăr sătmărean, de numai 23 de ani, a fost la un pas să-și piardă viața din propria-i prostie chiar înainte de Paști. A avut, însă, noroc, dar polițiștii nu l-au iertat.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au intervenit în data de  14.04.2017, ora 21.10, pentru soluționarea unui eveniment rutier  produs în comuna Vetiș. La fața locului s-a constatat că un tânăr de 23 de ani din Vetiș, a condus o motocicletă neînmatriculată, având  ca pasager  un alt bărbat din Vetiș, de  33 de ani, iar la o curbă uşoară spre stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în şanţul din partea dreaptă.

În urma evenimentului a rezultat avarierea motociclului și vătămarea corporală a conducătorului motocicletei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afişat fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie şi că motocicleta cu care se deplasa  nu este înmatriculată, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.