Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Adolescentă tâlhărită în Centrul Sătmarului. Tâlharul, prins de trecători

Spiritul civic al sătmărenilor nu a murit. O adolescentă a fost tâlhărită ieri seară chiar în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Tâlharul a fost prins de trecători care au reacționat la strigătele fetei.

Astfel, ieri seară, la ora 21:50, o tânără de 17 ani din Satu Mare a sesizat poliția prin apel la 112, despre faptul că a fost victima unei tâlhării. În cel mai scurt timp, echipajul de ordine și siguranță publică din municipiu a ajuns la locul indicat, respectiv Piața Libertății din Satu Mare, unde presupusul autor a fost deja prins de către trecătorii care au observat comiterea faptei.

Astfel a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Amați, în sarcina căruia s-a reținut faptul că ar fi deposedat victima, prin violență,  de un portmoneu,  prejudiciul fiind recuperat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de  de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.