Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Imagine de primăvară din Satu Mare. Florisal, mulțumim!

Firma de salubritate are grijă tot mai des ca sătmărenii să aibă parte de o imagine de primăvară tot mai ”frumoasă”. Sau cel puțin asta se poate desprinde din imaginile transmise de un cititor PortalSM.

Fotografiile au fost făcute ieri, chiar de Duminica Floriilor. Imaginile arată că pubelele de gunoi erau arhipline, semn că nu au mai fost golite de mai multe zile. Iar în jur este o mizerie de nedescris. De parcă cei de la Florisal ar fi în grevă.

Sătmăreanul care ne-a trimis aceste fotografii a transmis și un scurt mesaj de mulțumire companiei Florisal, care tocmai a mărit tarifele cu 30% la Satu Mare.

”Cam așa arata o zi frumoasă de primăvară în cartierul nostru, Carpați 2, strada Bârgăului, colț cu Fântânele. Mulțumim celor de la Florisal că, tocmai de Florii, au grijă de curățenie și că ne au ca și plătitori fideli și ne oferă o astfel de imagine de primăvară”.

Cititorul nostru ne asigură că nu doar duminica arată așa pubelele ci și în timpul săptămânii.

”E dezastru ce e în zona noastră cu pubelele. Dacă vreți o să mai revin cu poze făcute şi în cursul săptămânii”.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

5 comentarii

  1. Zoltan Răspunde

    Florisal a scumpit colectarea gunoaielor. Se vede, ce e de mirare.

  2. Puscasul Răspunde

    Fix in pix i doare,Coica le-a prelungit contractul la momentul potrivit,satmareni din pacate pacat ca am avut asa primari,apropo primaru verde credeti ca nu va prelungi?

  3. io Răspunde

    ”Cam așa arata o zi frumoasă de primăvară si nu numai, în toate cartierele, pe toate ulitele Satmarului” .
    Problema e, ca Florisal e stat in stat, neavand concurenta pot sa ceara cat vor si in acceas masura sa faca ce vor…Cine ii trage la raspundere ? Ce se poate face in acest caz ? Ciocul mic, ei sunt la putere… 🙁

  4. Zoltan Răspunde

    Dați-le foc sã vedeți cum vin urgent dupã ele. Aşa am procedat şi noi la Baia Mare. Şi noi vrem sã-l scoatem de aici pe Puşcaş cu florisalul lui

  5. Sogolan Răspunde

    Zicea unul ca fostul primar le-a marit contractul, dar asta de acum a marit taxa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.