Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Accident la Auchan. Un şofer de ambulanţă beat şi-a distrus maşina

Accident la Auchan. Un accident soldat din fericire doar cu pagube materiale a avut loc astăzi în faţa hypermarketului Auchan din Satu Mare.

Din primele informaţii reiese că un şofer beat, aflat la volanul unui autoturism Ford Mondeo, care circula cu viteză către municipiul Satu Mare, s-a izbit de un stâlp din sensul giratoriu din faţa hypermarketului Auchan. Maşina s-a răsucit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit pe mijlocul drumului. Din fericire, nu a mai lovit pe nimeni, însă bucăţile de plastic desprinse din autoturism au fost împrăştiate pe zeci de metri. Bărbatul este şofer pe ambulanţă.

Iniţial el a fost preluat de un echipaj de ambulanţă, pentru a-i fi acordat ajutor medical, dar bărbatul nu a avut probleme.
El a fost preluat de poliţişti, care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele din urmă bărbatul tot a ajuns la spital, dar pentru a i se recolta probe biologice din sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

4 comentarii

  1. doamne feri Răspunde

    gramatica limbii romane si redare 0 ,

  2. Unu' Răspunde

    Cică ăștia ne salvează viețile …

  3. amarat Răspunde

    pai are de unde. au venit de 5000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.