Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Și-au bătut joc de un bloc. Le-au decopertat trotuarul și l-au refăcut doar jumătate

Angajații firmei care execută lucrările de reabilitare a trotuarelor în zona Careiului din municipiul Satu Mare și-au bătut joc efectiv de locatarii unui bloc. Le-au decopertat trotuarul de la intrarea în bloc și l-au reasfaltat doar pe jumătate.

Imaginea, trimisă de o cititoare PortalSM, este cât se poate de reprezentativă. Se vede foarte clar că trotuarul de la intrarea în blocul respectiv a fost făcut doar pe jumătate, asta după ce a fost decopertat vechiul trotuar. Acești locatari acum doar mizerie la intrarea în bloc.

Iată ce ne transmite sătmăreanca odată cu această fotografie.

”Buna seara. Mă numesc Nesteriuc Emanuela și locuiesc pe strada Careiului 32 din Satu Mare. În urma lucrarilor efectuate, domnii de la drumuri au escavat trotuarul din fata scarii de bloc. Însă nu au reasfaltat acest trotuar decât pe jumătate, explicatia fiind ca doar atat este in proiect. Și-au batut joc de un bloc intreg!

As dori, daca se poate, sa postati aceasta poza sa vada si dl primar ce lucrari fac firmele contractate de Primarie. Mentionez ca pe portiunea unde acum este pamant a fost trotuar, dar domnul cu excavatorul nu a stiu cat sa decoperteze. In proiect, sustine seful de santier, este aprobat doar cat au asfaltat. Ma intreb, era greu sa termine acea portiune ? Locatarii blocului 10 7 de pe Careiului 32 doresc terminarea lucrarii in cel mai scurt timp. Va multumesc!”

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

 

4 comentarii

  1. Cristi Răspunde

    Hai sa va spun de fapt cum sta treaba de fapt acolo.
    Angajatii firmei au vrut sa faca toata intrarea aia la bloc desi in proiect e numai jumatate.
    Langa acea intrare mai este una la alta scara mult mai lunga si nici acolo nu se face toata.Bineinteles a inceput scandalul cu locatarii ca de ce intr-o parte se face si in cealalta parte nu.Oamenii nu au putut intelege ca una e sa faci 2 metri si alta e sa faci 50.Decizia a fost simpla: se respecta proiectul urmand ca primaria sa decida ce si cum se va face.Stiu lucrurile astea pentru ca am participat la discutii cand se lucra in zona.
    PortalSM informeaza-te inainte sa arunci bomba pentru ca oamenii care au impiedicat rezolvarea problemei simplu sunt cam aceeasi care va trimit voua poze.

    • Ion Răspunde

      Buna treaba multumim de lamurire e vb de intrarea la scara unde e cabinetul stomatologic? aia e cam lunga nu gluma :))

  2. Gabor Răspunde

    toti sunteti inteligenti. felicitari. si primaria isi arata inca odata incompetenta. Dar domnul de la firma executanta, daca in proiectul lor sunt prevazuti doar cei doi metri asfaltati, ce a cautat si de ce a decopertat cealalta parte a trotuarului? de ce a intervenit executantul si a decopertat trotuarul vechi in portiunea neasfaltata a trotuarului daca nu era prevazuta in proiect? daca in proiect zice 2 metri, cei 2 metri trebuiau decopertati doar, nu 50, si tot cei 2 metri trebuiau reasfaltati. si cealalta portiune sa ramana macar cu asfaltul vechi, ca tot era mai bun decat noroiul

  3. radu Răspunde

    Nu e mirare, in M16 si acum sunt trotuare nereabilitate, dar primaria se lauda de mult ca le-a terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.