Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Noi locuințe ANL, construite pe Poligonului. Primăria a cedat terenul

Noi locuințe ANL urmează a fi construite pe strada Poligonului din municipiul Satu Mare. În ședința Consiliului Local de astăzi, consilierii au decis transmiterea unui teren de aproape 2 hectare unde urmează a fi construite aceste locuințe.

Prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), în Municipiul Satu Mare se derulează programul de construire de locuinţe pentru tineri destinate închirierii pe terenul situat în zona Poligonului. Etapa I, care cuprinde trei blocuri totalizând 74 unități locative, este deja finalizată iar în momentul de față se efectuează demersurile pentru derularea procedurilor de inițiere a etapei II care va cuprinde trei blocuri P+2E+M cu un total de 70 unități locative.

Totodată în urma discuțiilor cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Locuințe aceștia au specificat faptul că pentru inițierea procedurilor de inițiere a etapei II, se impune ca terenului aferent acestei etape, să-i fie atribuit un nou număr cadastral.

În cele din urmă, consilierii locali au decis.

Se aprobă transmiterea în folosinţă gratuită către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, pe perioada execuţiei locuinţelor, a terenului în suprafaţă totală de 19 096 mp situat în municipiul Satu Mare zona Poligonului, în  vederea construirii de locuinţe pentru tineri destinate închirierii, din care suprafaţa de 13601mp reprezintă  teren aferent  etapei I şi suprafaţa de 5.495mp reprezintă teren  aferent etapei II.

Se ia act de Protocolul de predare-primire a obiectivului de investiţii înregistrat la Primăria municipiului Satu Mare între municipiul Satu Mare şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe prin care aceasta din urmă predă municipiului Satu Mare, în etapa I, obiectivul de investiţie situat în Zona Poligonului, cu 74 unităţi locative şi teren aferent în suprafaţă de 13 601,00 mp. , anexa nr.2 la prezenta hotărâre”, se arată în proiectul de hotărâre aprobat de consilieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.