Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Preselecții X-Factor la Satu Mare. Când și unde va avea loc spectacolul

În premieră pentru orașul nostru, la Satu Mare vor fi organizate preselecții X-Factor. Este însă vorba despre concursul X-Factor Ungaria, prezentat de RTL Klub și nu de concursul ominim din România.

Reprezentantul X-Factor Ungaria, Nikolett Godo, a precizat pentru PortalSM că spectacolul de preselecție se va desfășura în data de 4 mai la MusiCat Caffe din Satu Mare. Din câte se pare, s-a ajuns deja la o înțelegere între proprietarul localului și reprezentanții X-Factor Ungaria, astfel încât castingul va avea loc la data mai sus amintită.

Astfel, sătmărenii care cred că au pe X-Factor se pot pregăti pentru ca până pe data de 4 mai să fie înformă maximă, să se prezinte la preselecție și, de ce nu, să câștige concursul. Le urăm de pa acum mult succes.


3 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Cei de la X Factor Ungaria cred că își cam încalcă competența teritorială!
    Una este, cine dorește din alte țări să participe la X Factor Ungaria, să se deplaseze la preselecții în Ungaria și alta este să vină în altă țară să facă preselecții acolo!!!!!
    X Factor România nu are nimic de zis???

    • Unu' Răspunde

      Cam la fel ca și Pro-TV care organizează castinguri pentru emisiunile lor și la Chișinău!
      Pentru București suntem doar punctul în care se agață harta-n cui, nimic mai mult!

      • comentator Răspunde

        Acum nici măcar atât. Deja trenul de Bucureşti nu mai vine până la SM. Noroc cu avionul, dacă musai să mergi la B. Dar şi Taromul e o catastrofă. În rest Cluj, Budapesta etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.