Ultima actualizare: azi, 23:18
Locale

Stranierii revin acasă de Paşti. Aglomeraţie mare în Petea

Românii plecaţi la muncă peste hotare în vestul Europei au început să se întoarcă acasă de Paşti. După de vineri au terminat cu munca, sâmbătă dimineaţa românii, printre care mulţi sătmăreni, din Spania, Italia, Franţa, Germania, Austria, Belgia, au pornit spre casă. Asta a făcut ca traficul prin vama Petea să crească foarte mult.

În noaptea de sâmbătă spre duminică s-a lucrat pe patru benzi pe sensul de intrare, timpul de aşteptare fiind de aproape două ore, după ce s-a luat decizia efectuării de controale amănunţite.

“Am venit din Italia, şi după 17 ore de călătorit cu maşina am mai sta aproape două ore în vama Petea. Este o nebunie, controlul merge foarte încet”, a declarat o sătmăreancă.

Duminică, la ora 14:00, timpul oficial de aşteptare în vama Petea, pe sensul de intrare în ţară, era de peste 90 de minute, indicat cu roşu pe harta Poliţiei de Frontieră. Poliţiştii recomandă folosire vămii de la Urziceni.

La camioane, aglomeraţie s-a înregistrat doar pe sensul de ieşire din ţară, timpul oficial fiind de 30 de minute.

4 comentarii

  1. zsolti Răspunde

    trebuie mutate vamile pe trecatorile din carpati urmele milenare se vad si acum nu mai trebuiesc autorizatii de urbanism

  2. zsolti Răspunde

    nu i tarziu niciodata e cam scadenta

  3. zsolti Răspunde

    Daca esti asa deranjat nu ne mai baga in seama… te apasa singuratatea printre straini?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.