Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTO. Trenul de Satu Mare, implicat într-un accident feroviar. A lovit un camion

Trenul inter regio Satu Mare – București Nord a fost implicat într-un accident feroviar în județul Cluj. A lovit în plin un camion, care în urma impactului extrem de violent, s-a răsturnat. Bărbatul care conducea camionul a fost proiectat în exteriorul cabinei.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri dimineața pe raza localității Jucu. În urma apelului la 112 la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor precum și descarcerări.

Camionul era condus de un clujean de 35 de ani, arată polițiștii. Ajuns la calea ferată, prevăzută doar cu sisteme luminoase, șoferul nu s-a asigurat corespunzător și a încercat să traverseze linia, astfel că s-a produs acest accident feroviar.

Sursa: someseanul.ro

2 comentarii

  1. Relu Patratelu Răspunde

    Bietul ”TGV” de Satu Mare…Ii vom ajunge pe japonezi sau pe chinezi la transportul pe cai ferate(si nu numai)exact cand romania v-a trimite spre Luna o naveta spatiala ! Atunci vom avea si noi TGV-uri si cai ferate pe perna magnetica ! S-a furat in tara asta pe timpul lui basescu ca-n codru,s-au restituit ilegal miliarde de euro prin ANRP-ul lui DUMITREAN&OLTEAN,doi banditi care se bucura bine mersi de averile obtinute ilegal, insa atunci nimeni n-a fost indemnat sa iasa la proteste pentru a se recupera banii de la hotii basisti !! Tara de kkt !!

  2. nelu cerculeţ Răspunde

    Relule…Ce are sula cu prefectura?Un TGV avea frâne mai bune?Sau crezi că dacă se fura şi acest tren accidentul nu avea loc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.