Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Accident grav lângă Satu Mare. Două persoane au ajuns la spital

Un accident grav de circulație s-a produs ieri, în jurul orei 20.10, în Lazuri. Două persoane rănite au fost transportate la Urgențe.

Polițiștii spun că accidentul a fost produs de o persoană în vârstă de 18 ani care se afla la volan deși nu avea permis de conducere și consumase și alcool.

”La faţa locului s-a constatat că evenimentul a fost unul soldat doar cu pagube materiale, cel de la volan,  un tânăr de 18 ani din Satu Mare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă  şi a intrat  în şanţ. Verificările ulterioare au stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai mult decât atât, ca urmare a testării alcoolscop, s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru  conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată într-un comunicat al IPJ Satu mare.

La locul producerii accidentului s-au prezentat două Ambulanțe, una de tip C, cu medic, si una tip B, cu asistent. La locul accidentului sunt găsite două victime: un bărbat în vârstă de 46 ani cu traumatism cranio-facial mediu, conștient, echilibrat hemodinamic și respirator, și un tânăr de 22 ani cu traumatism cranio-facial mediu și contuzie de coloana cervicală. Pacienții au fost transportați la Urgențele Spitalului Județean.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a fi stabilite cauzele producerii accidentului.

 

4 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Sunteți catastrofă. Nu știu a câta oară puneți o poză la accidente care nu are legătură cu știrea. Mai bine nu puneți.

    • Porick Răspunde

      Dã-le pace mã, posibil cã nu a fost presa la fața locului. Dar asta-i important? Eşti de tãtã groaza mã comentator scârțar ce eşti. Vãd cã n-ai ce lucra numa sã te tot agheți de toate mãrunțişurile. Vezi-ți de treabã.

  2. comentator Răspunde

    Nu sunt scârțar, dar citește aceeași știre pe …. E cu poză, nu că m-ar interesa, dar știrea este completă și documentată. Ei cum au putut ? Dacă ești de meserie ziarist fă mă tată cum trebuie. Astas este treabă făcută de mântuială. Nici nu-i mai citesc de azi. Pa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.