Ultima actualizare: azi, 08:19
Locale

Scandal aplanat de polițiști. Și-a lovit concubina în cap

Polițiștii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru a aplana un scandal iscat într-o familie din localitatea Potău, judeţul Satu Mare. Un bărbat și-a lovit concubina în cap. 

Astfel, în data de 23.05.2017, în jurul orei 10:30, poliţiştii Postului de Poliţie Medieşu Aurit, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie din Potău şi concubinul său. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri de ordin familial, un bărbat de 37 de ani din Potău şi-a agresat verbal şi fizic concubina, cu care locuieşte împreună de peste 8 ani, lovind-o cu o ţiglă în zona capului.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar pe numele agresorului a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Pentru prevenirea producerii unor astfel de evenimente, vă recomandăm să evitaţi certurile în familie, mai ales cele generate de beţie, relaţii extraconjugale sau neonorarea obligaţiei de întreţinere. În aplanarea  unor astfel de conflicte acţionaţi cu tact şi răbdare, ţinând cont de emotivitatea firească ce se instituie în aceste cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.