Ultima actualizare: azi, 14:04
Locale

Cadavru în descompunere în fosa septică a Spitalului Județean

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a fost solicitat astăzi, în jurul orei 11.30, să intervină în cazul unui posibil cadavru, în stare de putrefacție, descoperit în una dintre fosele septice ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Polițiștii sătmăreni se află în aceste momente la fața locului pentru se stabili dacă este vorba despre un cadavru uman și pentru a lua măsurile ce sunt necesare în acest caz.

Operațiunea polițiștilor este în plină desfășurare în aceste momente.

Din păcate, nu putem oferi mai multe detalii cititorilor noștri din cauza faptului că accesul presei în curtea Spitalului Județean nu este permis.

Cadavrul a fost preluat de cei de la Medicina Legală și dus la morgă. Nimeni nu oferă nicio informație mass-mediei din Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a confirmat pentru PortalSM că trupul neînsuflețit a fost scos din groapa septică și dus la morgă. Aici, cei de la medicina legală vor face autopsia pentru a stabili cauzele decesului, iar polițiștii vor trece la identificarea cadavrului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare care va continua cercetările în acest caz.

 

 

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Cadavrul are nume “SISTEMUL SANITAR”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.