Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Director medical nou la Spitalul Județean. Anunțul a fost făcut azi

Noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare este medicul Marius Roatiș. Acesta îl înlocuiește în funcție pe demisionarul dr. Dumitru Fanea. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Dr. Dumitru Fanea a demisionat ieri din cauza crizei de medicamente cu care se confruntă Spitalul Județean.

Noul director medical, dr. Marius Roatiș, este specialist în Chirurgie plastică și Microchirurgie reconstructivă. fiind unul dintre cei mai apreciați specialiști din cadrul SJU Satu Mare.

8 comentarii

  1. Diligenta timpurie Răspunde

    acesta este doctorul al carei nevasta se lauda ca nu este pus politic, nici domnul doctor cat nici si doamna Roatis care interesant este angajata in Palatul Administrativ la judet, doamna care zi de zi sta la cafele prin zeci de birouri, evident faptul ca dansa nu a fost numita politic in urma cu cativa ani buni. Intrebarea noastra a cititorilor; este daca aceasta doamna poate fi luata la raspundere la evaluarile anuale sau in urma raportului de serviciu pe care au fost pusi sa-l intocmeasca fiecare angajat (raport la care unii angajati nu au avut ce sa scrie, deoarece nu lucreaza nimic toata ziua)?!? Pana data viitoare, mai stam la cafele, barfe si prin alte birouri pana cand se face ora de plecare catre domiciliu.

  2. dinu Răspunde

    Un medic foarte bun și responsabil care va gestiona foarte bine activitatea noastră a celor din spital .Baftă și mult succes.

  3. dac Răspunde

    Un om integru, bun profesionist, iubitor al sporturilor de contact, care presupune disciplina și control, buna alege, felicitări, sunt sigur ca va performa și în noua funcție, lucrurile trebuie schimbate pentru a avea servicii medicale de buna calitate …..!!!!

  4. Alex Roman Răspunde

    Felicitări d-le Doctor sunteți omul potrivit la locul potrivit.

  5. Satmarean Răspunde

    Mai mare tampit ca asta nici nu ati gasit pe post de director medical. conducere perfecta ptr spitalul judetean amenajatile un tatami ca o sa intre la kumite astia doi cat de repede!!! Vai de satmar si de numirile astea

  6. paul Răspunde

    Felicitari. Este un om deosebit, cu rezultate excelente. Un specialist dedicat activitatii sale.Succes !

  7. sabin Răspunde

    Daca acest director medical nu are laborator de analize sau alte activitati specifice, care sa-l determine sa saboteze investitiile din spitalul judetean, ii uram mult suscces! Iar ce face nevasta-sa nu ne intereseaza atata timp cat el isi face datoria fata de pacientii satmareni!

  8. Stelian Răspunde

    Domnule director. Tot respectul pentru dumneavoastra, dar va rog mult sa verificati cu atentie ce se intampla la urgenta. Pe langa timpul de asteptare extrem de lung ne lovim si de incompetenta unor cadre medicale.
    Am ajuns cu socrul meu la urgenta in luna martie 2019 trimis fiind de medicul de familie. Medicul de familie spunea ca este suspect de pneumonie. Socrul meu in varsta de 73 de ani avea tensiunea 90/55, dureri la spate in zona plamanilor, transpira incontinu, avea febra 38 si abia putea sa stea pe picioare. In final a primit ca tratament COLEBIL si a fost trimis acasa.
    Acest domn doctor care l-a consultat se numeste Dan Sergiu Marcel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.