Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Enătescu despre furtul de la spital: vile şi centre medicale! Nu le ajunge?

Consilierul judeţean PNL Virgil Enătescu a avut astăzi o luare de poziţie cu privire la situaţia din Spitalul Judeţean. El i-a “certat” pe colegi de la PSD după ce au cerut demisia managerului Camilo Coste, reproşându-le că în anii anteriori nu au văzut probleme.

“Unde aţi fost până acum domnii delegaţi? Nu aţi văzut nimic? Nu aţi ştiut nimic? Nu v-a interesat deloc! Acum însă când e vorba de o luptă politică aveţi treabă cu un singur om, ca să-i promovaţi pe ceilalţi care vor să îşi facă treburile lor, interesele lor personale! Eu în acest judeţ de 40 de ani am luptat  pentru o aistenţă medicală ca lumea. Rezultatul? Care a fost rezultatul? Domnul Fanea a luat o hârtie şi s-a dus  la fiecare şef de secţie şi l-a ameninţat căd acă nu semnează acte împotriva mea să fiu dat în judecată, la Colegiul Medicilor. Se fac nişte lucruri…”, a spus Enătescu.

El a acuzat fosta conducere a Consiliului Judeţean că a numit manager strict pe criterii politice.

“Felicit această delegaie că preferă pe doamna educatoare, că atunci merge splendid Spitalul Judeţean şi nu un medic primar care a fost şef de secţie, care a condus o secţie de chirurgie şi care are toate competenţele şi tot ce trebuie. Domnilor, dvs vreţi să mergeţi iarăşi pe ideologia proletcultistă? Oricine poate fi orice, numai partidul să îi pună în faţă? Cu ce drept? În sănătate de când medicii pot fi înlocuiţi de votul unei asociaţii politice? De când medicii pot să ia decizie numai din punct de vedere politic. Destul a fost chinuit acest popor de cei care au fost înaintea dvs şi văd că vreţi neapărat să le urmaţi drumul”, a mai spus Enătescu.

El a subliniat că trebui promovaţi oameni pe competenţe profesionale, nu pe criterii politice.

“Cei de acolo se joacă şi fac intrigi. Dacă va fi nevoie presa poate demonstra cum s-au făcut intrigi prin care au fost zburaţi diferiţi directori, diferiţi şefi de secţie, tot de tovarăşii care acum îi fac treaba din nou. Sunt nişte tovarăşi care îşi fac treaba din nou! Nu aruncăm mizeria asupra unui partid, asupra unui grup de oameni care probabil eu şi ei idealurile lor, doar pentru a satisface construcţia de vile, de centre medicale private şi alte lucruri pentru cei ce nu le mai ajunge cât au furat, cei ce nu le mai ajunge cât au furat! Câţi au furat în spitalul judeţean? O să aflaţi şi asta la un moment dat! Cine a fost atunci? Nu era acum doctorul ăsta, erau ăialalţi care vor să vină iarăşi la robinete”, a declarat Enătescu.

“E o muncă foarte serioasă munca de medic, nu numai beţiile făcute în campaniile electorale şi grătarele. Nu asta e munca în medicină. Separaţi-le, tot ce este înşelătorie şi propagandă cde ceea ce este profesie şi obligaţie morală”, a încheiat consilierul.

 

15 comentarii

  1. dinu Răspunde

    Săracu el trăiește deja în altă lume noi nu ne dăm încă seama o lume paralelă pe care doar acest infect o înțelege. Un academician de paie de care se zice că a fost informator la securitate asa zic unii din breazla lui.

    • adi codi Răspunde

      alo alo medicamente medicamente simt ca innebunesc chemati un psihiatru…………… dar unul bun nu nebun

  2. scarba Răspunde

    Tatuca, iar ai aparut sa bati campii cu gratie??!! Da’ mai lasa-ne fratelo ca ne-ai innebunit de cap de ani de zile cu aberatiile tale! Tu ce kkt ai facut la psihiatrie cat ai fost mare boss???! Pica cladirea aia peste pacienti! Nu ai avut timp ca te ocupai de retetele cu regim special si alte kkt-uri printre care criticarea oricui si oricand, cu motiv sau fara! Gata nene, vezi-ti de pensie si de gradina cu patrunjel sau flori, esti depasit de situatie si de istorie! Ma, da’ parca a tunat si v-a adunat pe toti nebunii care au tangenta cu sanatatea!!! Nu ajungea managerul de import, plus adjuntul ala de la DSP, mai apareti si voi ca ciupercile impreuna cu Mihali!

    • oligofreni si ei saracii Răspunde

      cum ce a facut la psihiatrie.te-a vindecat pe tine de unde erai retard total cu scuipat in coltu gurii acu te exprimi in propozitii.vezi cat ai progresat!

      • Rareș Răspunde

        Ce a facut acolo unde o fi lucrat?
        Raspunsul vine din intrebarea: unde stă acum, in apartament de 2 camere?

  3. Carmen Osan Răspunde

    Un singur comentariu vreau sa fac dl Enatescu aberează din nou un medic care a tratat câțiva pacienți dar pe el nu a reușit sa se trateze.

    • observator Răspunde

      Carmen dragă,învaţă să scrii şi nu-ţi da numele în clar că te faci de râs.La tine propoziţiile sunt toate întruna iar părţile de propoziţie se disting,cu mare bunăvoinţă,la a treia citire.

  4. Profesor Răspunde

    “Educatoarea” era buna pana a fost colega de partid cu dumneavoastră, domnule Enatescu?

    • observator Răspunde

      Uite Carmen!Dl. profesor cunoaşte şmecheria şi rămâne anonim.Ca să fiu scurt,se spune:,,…era bună cât timp era…” sau ,,…era bună până n-a mai fost colegă…”.Nu-i mare bai,dar să nu ieşiţi pe la mitinguri de contestare a grilei salariale.

  5. Camelia Răspunde

    Propuneti-o pe tarancuta de Dobra , colega dvs.de partid! Si asa se viseaza mare directoare parvenita!
    Oriunde numai sa fie sefa!

  6. Vasile Răspunde

    Draguto, nu ne spui si noua ce fel de camelie esti? Mai bine zis de-acui? A marelui alb sau a trântorului de Ferentari?

  7. Paloma Răspunde

    Rautaciosilor! Ce aveti cu biata dentista? Aia vrea la Casa de sanatate, acolo-s banii multi! Trai pe vatrai nene! In familie!

  8. Vali Răspunde

    Dom’le doctor, de asta v-au trimis la plimbare noua gazca liberala de parveniti oportunisti! Ii deranjati in gandirea marxist-leninista, bolsevica cu iz oltenesc!

  9. Mihai Răspunde

    Tâțã buna de supt acest spital! Bine face Pataki, sa faca ordine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.