Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Bărbat lovit pe trecere de un șofer de 85 de ani. Victima, rănită grav

Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină la volanul căreia se afla un șofer de 85 de ani. 

Cu toate că în ultima perioadă de timp poliţiştii rutieri au pus accent în cadrul acţiunilor rutiere desfăşurate pe determinarea conducătorilor auto să respecte acordarea priorităţii de trecere regulamentară a pietonilor, ieri, 24.05.2017, a avut loc un accident rutier având ca şi cauză neacordarea priorităţii de trecere.

Astfel, în jurul orei  14:05, la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu cu Martirilor Deportaţi  din municipiu, un conducător auto de  85 ani din Satu Mare, conducând un autoturism proprietate privată,  a accidentat grav un pieton de  36 ani, tot din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge ambilor participanţi la eveniment, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Victima a fost rănită grav motiv pentru care a fost transportată la Urgențe pentru investigații medicale suplimentare.

5 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Cum dreaq sa mai lasi un mos de 85 de ani sa conduca???Acum la ce raspundere penala mai poate fi tras bosorogul??

  2. ana Răspunde

    Eu as fi curios care doctor i-a semnat hartiile la acest bosorog si eventual cata spaga a luat in buzunar acest doctor?

  3. stefan Răspunde

    Oare cine i-a prelungit dreptul de a mai conduce si la 85 de ani?Care doctor a semnat?

  4. 007 Răspunde

    Statistic cele mai multe accidente sunt facute de soferii cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani.Pe logica voastra acesti cetateni nu ar trebuii sa primeasca carnet de conducere.
    Sigur ca de la 70 de ani in sus ar trebuii verificari medicale ,nu anual ,nu…ci cand medicul de familie constata ca diagnosticul pus intra in contradictie cu activitatea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice.
    Legat de accident am mai scris si voi mai scrie pana cand cetatenii vor intelege cel mai elementar lucru,cum ca integritatea corporala si viata ta ESTE IN MAINILE TALE PIETONULE.De ce pui barba-n piept trecand fara precautie,,zebra”si-ti spui,sa opreasca ca-i dreptul meu?
    O fi,nimeni nu spune,dar uite ca tot asa apare unul la volan care nu-i atent ca tine si mai grav nu-l intereseaza viata ta?Si atunci nu e mai bine sa te asiguri de o mie de ori inainte de a trece?Soferul e protejat de masina ,iar tu pietonule de ce esti protejat????
    El scapa cu o condamnare cu suspendare si tu stai toata viata in scaun cu rotile,ei ia sa vad ,mai pui barba-n piept si-ti zici,sa opreasca ca-i dreptul meu.Mai ganditi-va…!

  5. M-am asigurat Răspunde

    Dacă pietonul se asigură înainte să traverseze nu are cum să fie lovit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.